Takas atabilecek birisi varsa çok memnun kalýrýz.
Takas atabilecek birisi varsa çok memnun kalýrýz.
silverline maliyet.jpg Firma maliyetlerini biraz yüksek buluyorum. Siverline üstatlarýna 3 sorum var Soru 1: Neden ? maliyetler neden bu kadar yukarda ? Soru 2: Üretimini yaptýðýmýz davlumbaz, aspiratör vs. bunlarýn içinde ne marka motor var? Soru 3: Ana maliyet kalemimiz bu motorlarmýdýr yoksa ürünlerin imalatýnda kullanýlan çelikmi ? (Motorlarý kendi yapýyor derseniz çok þaþýrýrým) Sn izci, Sn mastori ve Sn keko fikirlerinizi duymak isterim
RSI ve MACD kafayý yukarý çevirdi, ralli olabilir hissede.
Satýþlar hisse yukarý giderken olacak gibi görünüyor anlaþmalý.
saatlik:
RSI 67,5 biraz þiþmiþ durumda (yarýn izleyip göreceðiz indikatör normalleþecek mi yoksa 90'a mý yolculuk)
MACD 0 çizgisini yukarý kesti (ortalamasýný kýrarak)
Günlük:
RSI 50 civarýnda daha henüz ortalamasýný pozitif kesmedi
saatlik.jpg
Untitled.jpg
Yakýn zamanda sn MAHARAJ gibi çýkýþ beklemekle beraber ralli olup olmayacaðýný izleyip göreceðiz,
Sn. axaray, Þahsýmýn uzmanlýk alaný; Mali konular ve finansal analiz. Sorularýnýz genel kaideler dýþýnda kalan ve yalnýz þirkete ait istisnai durumlarý içermekte. Þirketin sübjektif (özel) üretim teknolojilerini, yine ayný þekilde kendi iç dinamikleri ile ilgili verimlilik ve karlýlýk politikalarýný bilmek gerekiyor. (Maliyet kalemimiz motor mu, markasý nedir, imalatta kullanýlan çelik mi, vs. sorular.) Maliyetlerin yüksekliði konusu ise göreceli bir durum. Tartýþýlabilir.
Bu sorularýnýzýn cevabýný þirkete (yatýrýmcý iliþkilerine) sormak gerekir diye düþünüyorum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
açýkçasý bilançoyu çok derinlemeseine inceleyecek fýrsatým olmadý o yüzden de ben sorunuza bir cevap veremeyeceðim..ama kýsmet olursa hafta sonu o konuyu biraz incelemeye çalýþacaðým...ama þu anda görüp bildiklerimiz dahi hissenin alýnmasýný gerektiriyor bizim açýmýzdan....deðer verdiðim bir kaç hisseden biridir silverline...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaþlar Demir çelik fiyatlarýnýn artýþý ne kadar etkiliyor maliyeti. Yüzde olarak yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri