dostum en son sermayemin diðer yarýsýný satýp nakite geçtiðimde bir kaç gün önce 2,26 dayken silverlineyi alabilirdim ama þu satýþ konusu netleþmeden açýkçasý yeni alýþlar yapmaktan korktum...bittiðin bilseydim veya bitmesine yakýn çok rahatlýkla alabilirdim...
ama alan arkadaþlarýn cesaretini tebrik ediyorum...iþin içyüzü biraz daha farklý olabilir..yani satýyor görünürken baþka bir yerden birilerine alýyor olabilirler...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sn.keko zaten ilk satýþtan baþlayan þüphe bu. O ilk sattýðý mal nereye kime nasýl gitti bilen yok. Ama mal hala toplu ve birinin elinde o malýn kalan 100 bin lotu toplam fark elinde kalaný deltaya geçti. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kapa hisse satýþý ile ilgili haber düþmesini bekliyorum.
300.000 daha satsa bidaha KAP'a bildirmek durumunda kalmýyor bildiðim %5'in altýna düþtüðü için
75.000 lot daha satmýþ
SÜREKLÝ BÝLGÝLERE ÝLÝÞKÝN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapýlan Açýklama
Düzeltme mi :
Açýklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný : Mehmet Engin ÇELEBÝ
Hayýr
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diðer Gerçek-Tüzel Kiþiler :
22/01/2018 tarihinde SILVR A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 2,28-2,30 fiyat aralýðýndan .75.000,00 adet
alýþ/satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte SILVR A.Þ. sermayesindeki
paylarým/oy haklarým 22/01/2018 tarihi itibariyle %5,51 sýnýrýna ulaþmýþtýr/ aþmýþtýr/altýna düþmüþtür.
........ A.Þ.’nin sahip olduðu %.... oranýndaki paylar/oy haklarý da benimle/ortaklýðýmýzla birlikte hareket
etmektedir (Paylar/oy haklarý bir sermaye piyasasý aracýndan kaynaklanýyorsa belirtilecektir).
Yönetim kontrolüne sahip olduðum ........ A.Þ.’nin sahip olduðu %.... oranýndaki paylar/oy haklarý da
benim kontrolüm / ortaklýðýmýzýn kontrolü altýndadýr (Paylar/oy haklarý bir sermaye piyasasý aracýndan
kaynaklanýyorsa belirtilecektir). Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Yer Ýmleri