Dostum ikinci ihtimal derken korkuttun beni
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum ikinci ihtimal derken korkuttun beni
Eskilerde þirket geri aldýðý hisseler sayesinde zararda gösterildi...En azýndan benim gözlemlediðim o...Bir de Kemer Country, Takara gibi þahsiyetler dadanmýþtý...Hani burada bir savaþ olduðu apaçýktý...Umarým bundan sonra yolum açýk olur...Yoksa iyi güven kaybý olur...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Haklýsýn sevgili dostum þirket bir daha toparlayamaz borsada. Neyse ki bilancoya fazla zaman kalmadý göreceðiz hep beraber
Bir daha spekülatif hareketler olursa hisse belini doðrultamaz, Takara hareketinden sonra neredeyse 5 yýl kendine gelememiþ hisseler. Sanki son dönemlerde Takara gibi isimlerin bu tarz iþleri yapmalarý zorlaþtý gibi. Þimdi böyle hareketler sosyal medya aracýlýðý ile yapýlýyor. Twitterda parlat parlat en tepeden ele ver. Sonrasý aðlama duvarý.
Her neyse Silvr için þu an olumsuz bir durum yok. Þirketin finansal tablolarý vs o dönemkilerden çok çok ileride.
Arkadaþlar atladýðýnýz bir nokta var. Bu þirketin ciddi bir cirosu var ve bu cironun yarýsý da yurt dýþý satýþlarýndan geliyor. Ayrýca finansal borçlarý yok denecek kadar az. Zaten bedava deðerden iþlem yapýyor. Kusura bakmayýn da sizinki ruh çaðýrmak gibi bir þey. Tartýþmak için yazmýyorum, sizi de anlamaya çalýþýyorum, fakat anlayamýyorum. Bistteki hisselere bir bakýn, daha önce de söylemiþtim, tekrar söylüyorum. Hisse söyleyin, söylediðiniz hissenin çekap sonuçlarýný önünüze getireyim. El insaf, insan kendi bacaðýna sýkar mý. Mehmet amca ayrýlmýþ, sebebi de açýkça belli. Diyor ki; Hissedar sýralamasýnda 4. sýradayým, beni nasýl 7 kiþilik yönetime almazsýnýz diyor. Ben insan deðil miyim diyor. Onlarýn da dediði þu; "Mehmet amca sen bilirsin, iþine gelirse."
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.izci þu anda silvr gibi 2. Kaðýt yok bunu herkes biliyor zaten kimsede gitmeyi düþünmüyor. Satýþ senaryosunun anlamsizligi milletin kafasýný karýþtýrýyor doðal olarak arkasýnda biþeyler arýyor herkes. kaðýt nasýl in çýk yapýyorsa normaldir forumun da tansiyonu in çýk yapacaktýr. Ama bunlar doðum sancýsý olacak inþallah. Temkini elden býrakmadan izlenmeli bence gördüklerimiz sadece fragman diyorum ben.ytd
Yer Ýmleri