https://i.hizliresim.com/rOZ65P.jpg
güzel yukselýs trendýnde. kanalý ýyý ýzlýyor. takýpteyýz
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, bazý arkadaþlarýmýz grafik olgunlaþmasýný beklemekten pozisyon açamadýlar, ne yapmalarýný öneriyorsunuz.
CEVAP:
-Kaçmýþ hiç bir þey yok, hisseyi takip etsinler, fýrsat kollayýp, uygun gördükleri fiyattan pozisyon alabilirler. Tavsiye fiyatý; tamamen göreceli, fakat alým bölgesindeyiz. Bence dip fiyatýmýz 2.50 inþallah. Ona göre yeni girecekler pozisyonlarýný belirleyebilirler. Dip bölgemize uzaklýk 10-15 krþ fark var. Çok deðil bence.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
arkadaþlar grafikleriniz çok güzel ama temeli çok iyi olan hisselerde zaman zaman tekniðe göre hareket etmek hissenin kaçmasýna neden olur...kimbilir geçmiþte tekniðe aldanýp da sasayý ,alkayý,krontu,logoyu,banviti kaçtan satýp arkasýndan bakanlar oldu...
kanalmýþ ,rsiymiþ, macdmýþ,bolingermiþ yeri geldiðinde hikayeden baþka bir anlam taþýmýyor...þahsen uzun bir süredir hareket ederken tekniðe hiç bakmýyorum...bakýlmasý iyidir ama tamamen onlara göre hareket etmek insaný ters köþede býrakabilir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
þirketin ciro hedefleri gelen her bilanço ile teyit edilirse silver yeni bir flash hisse olabilir diye düþünüyorum...bu düþünce ile 2,42 maliyetim varken ve hisse 2,23 leri görecek kadar düþmesine raðmen stop-loss yapmadým...bakalým nasibimizde neler olacak dostlar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri