bana temel analizi sevdiren mardin üstadtır.. kendisi ile benim topikte tanışmış idik...o vakitler kekonun fiyat fibo aşkı isimli bir topiğim vardı ...o vakitler daha çok teknik takılırdım...teknikte de bayağı isabetli yorumlarım oluyordu...o vakitler açıkçası ancak kayıp etmemeyi öğrenmiş idik...kazandıklarımızı çoğu sefer başka bir hissede kayıp ediyordum...
o vakitler tekniğe göre takıldığımdan bir çok hisseye rahatlıkla girip çıkıyordum...hala da zaman zaman bu davranışları sergiliyorum...ama bu günün tek farkı genelikle temeli sağlam hisselerde bunu yapıyor olmamdır...
MARDİN dostumuz çok küçük sermaye ile borsaya girmiş ve 2011 yılında dahi 2 milyon tl ye ulaşmış bir sermayesi olan çok kaliteli ve başarılı bir dostumuzdu...beni temel analize teşvik eden odur...ben hangi hissede %10 kazanırım diye düşünürken o hangi hissede 3-5 kat kazanırımın hesabını yapardı...
şu anda sermayesi ne kadardır bilmiyorum ama şu anda çok meşhur bir yorumcu olduğu kesindir...çünkü hala bazı topiklerde MARDİN üstad şöyle demiş diyenler oluyor...kendisi ile çok uzun bir süredir telefonlaşmıyoruz....ama kendisi çok iyi bir arkadaştır geçmişte bazen saatleri bulan sohbetlerimiz oluyordu....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri