sayýn kitapçý ben sana daha ilgincini anlatayým. þu an borsada halka açýk bir þirketin sahibi arkadaþým geçen 3 hafta önce buluþtuk muhabbet. ettik konu borsaya geldi tabi. ben 1,92 den yüklü isdemir taþýdýðýmý her yýl da temettüsünü aldýðýmý söyledim. o da uzun süredir tüpraþ ve petkim taþýdýgýný söyledi. bana kendi hissesi yatýrým yapýp yapmadýðýný sordum. bir dönem kendi hissemi yüklü olarak baþka biri üzerinden 3-3,20 aralýgýnda aldým. hisse bir düþmeye baþladý canýmý ancak %50 kayýpla kurtarabildim. bazýlarý patron hissesini kontrol eder diye yazýyorlar. bu bir efsane. adam bana; isdemir bu karý ettiði sürece oyak ne kadar istese de bu hisseyi düþüremez. çünkü finansal gerçekler anýnda devre girer
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, hissede olmayan sevdiklerinize mesaj yolladýnýz, onlarýn gönlünü aldýnýz, hissede olan sevdiklerinize de bir mesajýnýz olacak m?
CEVAP:
-Onlara mesajým olmaz mý, var tabi, mesajým þu; hani demiþtim ya, þahsýma sataþmalar olursa, karþýlýðýnda beni desteklemezseniz býrakýrým diye, rahat olun, nasip olursa eðer, öyle arkadaþlarýmý yarý yolda býrakmayacaðým, anca beraber, kanca beraber, sonuna kadar beraberiz inþallah. Ayak oyunlarýna fýrsat vermeyeceðiz. SÝLVER-CAN takýmý þampiyon oluncaya kadar burada olacaðýz inþallah.
SORU:
-Abi, bu sataþmalar neden kaynaklanýyor, özellikle sizde bunu çok yaþýyoruz.
CEVAP:
-Çekememezlik, fesatlýk baþka ne olabilir.
SORU:
-Abi, sizin itici yönünüzü biz niye göremiyoruz.
CEVAP:
-Siz seviyorsunuz da ondan.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bende grafik atam mi? Heh...
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim arcelik bilancosu olumsuz etkileyecek mi bugün?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri