Bu hisseden çok umutluyum arkadaþlar, 3 liranýn altýnda her fiyat çok ucuz.
Bu hisseden çok umutluyum arkadaþlar, 3 liranýn altýnda her fiyat çok ucuz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Buradaki iþlemler, maðazalar, diðer markalarýn temsilciliði satýþý borsaya açýk olmayan SILVERLINE PAZARLAMA'ya ait... Bir yönden iyi.. Maðaza riski yok. Ama diðer yöndende buradan gelecek kar yada CEP TO CEP riski olmasý nedeniyle kötü...
Tercihim pazarlama ile birleþmesi, maðazalaþmayý da frenchise yöntemiyle yaygýnlaþtýrmasý...
Maðazanýn satacaðý her bir ürün, Silver-can endüstrinin büyümesi, bir ürün satýþý daha yapmasý demektir. Pazarlama iþin hamallýðýný yapmaktadýr. Fabrika, tesis, know how, lisans ve telif haklarýnýn tamamý bize aittir. Biz olmazsak pazarlama olmaz, fakat pazarlama olmazsa biz yine varýz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Katýlýyorum... Pazarlamanýn her açacaðý maðaza Silverline markasýna ve fabrikasýna yarar...
Bahsettiðim birleþme olasýlýklarýnýn muhtemel sonuçlarý...
Birleþme olmazsa yada birleþmeden önce açýlan her maðaza satýlacak ek ürün demek... Endüstriye yarar. Hammallýk yok, kiradýr carttur curttur, personeldir vb. riski yok... Kabul... Ama bu durumda patronlarýn CEP to CEP riski vardýr.
Birleþme olursa CEP to CEP riski kalkar. Kurumsallaþma olur. Fakir satýþlarý Stcoch Evye satýþlar vb tüm gelirler ciroya ve kara eklenir. Þirket daha hýzlý büyür..
YTD
Pazarlama ile birleþmeyi gönülden destekliyorum. Þirket yönetimine sesleniyorum; Birlikte süreci yönetelim, bilgi havuzu oluþturalým, konsorsiyum kuralým, birleþmenin faydasýný, zararýný tartýþalým. Her türlü desteði vermeye þahsým olarak hazýrým.
Izci bey seni okudukca aliyorum yaklasik 1 haftadir
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olsun. Normal þartlarda (dünyamýzda, memleketimizde, þirketimizde, ailemizde veya kendimizde olaðan dýþý kötü bir durum olmadýðý sürece, inþallah hepimiz için duacýyým) bu hissede ciddi bir potansiyel görüyorum. Hisseyi masaya yatýrýyorum, sýrt üstü yatýrýyor, künde atýyorum, olmadý kaldýrýyorum, her türlü minder hareketlerini deniyorum, sonra serbest stilden, grekoromene geçiyorum, sonra halter denemesi yapýyorum, toplamda, koparmada ve silkmede deniyorum, her türlü organizasyonda SÝLVER-CAN þampiyon çýkýyor.
Yer Ýmleri