Bilanco ne zaman gelir
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ne zaman gelir
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Once Þubat sonu 25 gibi vergi dairesi 1 Mart bilanço bildiðim kadarýyla
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýllýk Hisse Yarýþmamýzda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçýncý olmuþ bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
bir halt olacaðý yok.
Sn. Keko Kademeleri izlediyseniz 2.83 e geldiðinde altlarda mal yoktu her kademede max.5000 lot. Zaten o aþamada görürseniz bilin ki veriyor aþaðý ama sadece kendi ve düþük mal satan lara fýrsat. Her zaman bu hareketi yapýyor. Düþerken aniden tahtadan çekiliyor dýþardan fazla alýþ gelirse hemen cezayý kesiyor. Açýkçý günlükçü sevmez bu herifler. Kademeleri min 20 ser bin dolarsa hareket inandýrýcý. Sonuç itibariyle tarihinin en yüksek aylýk kapanisini yaptý.
Katýlýyorum
Sn.izci bazýlarý yadirgayabilir derler ki efendim yönetim var ne iþ yapýyor size mi kaldý diye? Cevap; EVET.
Soylediklerinize katýlýyorum bugüne kadar bunlar konusulmaliydi. Geç de olsa artýk el birliði ile deðerlendiriliyor. Varol kardeþim
Bugüne kadar iki kere temettü ödedi þirket. Biraz da sermaye artýrýmý veya temettü konusunu konuþalým. Çok deðil nisan ortasý konu gündeme gelecek. Fikri.olanlar paylaþsýn derim.
Yan sanayi lot sahiplerini zora sokmak için bedelli açýklamasýn þirket. Madem yatastan gidiliyor 2011 de pazarlama þirketiyle birleþen yatas ayný yýl %150 bedelli açýkladý.
Yer Ýmleri