Abi bu bedelli sermaye artýrýmlarý nedir , yaparsa böyle bir þey piyasa nasýl karþýlar
Özünde bedelli sermaye artýrýmlarý iyidir , þirketler kaynak ihtiyacý duyduðu zaman yaparlar
Yaparlarda bizden para isterler , ben para kazanmak için burdayým
Dedimya özünde iyidir , eðer yönetim þirketi piyasadaki insanlarý söðüþlemek için fýrsatçýlýk yapmayýp topladýðý kaynaðý yerinde kullanýyorsa
E ekseriyetle insanlar bedelliden kaçarlar ben öyle biliyorum
Bakma onlara , onlar kýsa vadecidirler , sadece hissenin teknik olarak fiyat hareketlerinden faydalanmak isterler , benim gözümde yatýrýmcý sýnýfýna girmezler
E birde þu bedelsiz veren þirketler var , yüksek oranda bedelsiz yapan þirketler çok yükselirler hep
Evet öyle olur çok hizlý yükselirler ve sonrada çýktýklarý gibi düþerler , çünkü aslýnda hiç bir þey deðildir , bedelsiz sermaye artýrýmý
Ne diyorsun abi saçmaladýn þimdi , ben hep görüyorum bedelsiz verecek þirketleri takip ediyor insanlar
Bak sevgili kardeþim , bedelsiz hisse veren þirket , bünyesinde biriken öz kaynaðýný zaten kulllanýyordur ve piyasada da zaten O öz sermayeye göre hisseyi fiyatlamýþtýr , sermaye artýrýmýndaki yükseliþler suni dir , þirkete bir þey katmaz .
Hiç mi bir þey katmaz yüksek bedelsiz sermaye artýrýmlarý
Þöyle bir katkýsý var , cebinde 100 dolarýn var bütün , gittin onu döviz bürosunda bozdurup , 5'er dolar yaptýrdýn, karlýmýsýn ?
Yook gene 100 dolarým var
Ama cebine elini attýðýn zaman çok paran varmýþ gibi hissedersin ,avucun dolar , birde kolay harcarsýn ... YTD

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri