Çok kiþi düþsün de alayým diye pusuda bekliyor, bunu hissediyorum. Böyle durumlarda genel düþüncenin tersi gerçekleþir.
Çok kiþi düþsün de alayým diye pusuda bekliyor, bunu hissediyorum. Böyle durumlarda genel düþüncenin tersi gerçekleþir.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Onlardan trubünede çok kiþi gelip gidiyor tanýyorum bir çoðunu.....![]()
Silverline Endüstri'nin Amasya'da Aspiratör ve Davlumbaz Üretimi Ýçin Kaplama Ünitesi Ýlavesi Projesi ile Ýlgili ÇED Gerekli Deðildir Kararý Verildi
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðü Web Sitesinde Yayýnlanan Ýlanda Konuya Ýliþkin Þu Bilgiler Verildi:
Amasya Ýli Merzýfon, Ýlcesi Kümbethatun Mah., Organize Sanayi Bölgesi 741 Ada 3 Parsel Mevkiindeki Silverline Endüstri ve Ticaret A.Þ. Tarafýndan Yapýlmasý Planlanan Aspiratör ve Davlumbaz Üretimi Ýçin Kaplama Ünitesi Ýlavesi Projesi ile Ýlgili Olarak Bakanlýðýmýza Sunulan Dosyayý PTD Dosyasý Ýncelenmiþ ve Deðerlendirilmiþtir ÇED Yönetmeliði'nin 17. Maddesi Gereðince Aspiratör ve Davlumbaz Üretimi Ýçin Kaplama Ünitesi Ýlavesi Projesi'ne Valiliðimizce "Çevresel Etki Deðerlendirmesi Gerekli Deðildir" Kararý Verilmiþtir.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir..
Birde kimin elinde ne var belliyse süper olur.
Sn.knox onlar isim isim bizim Lotlarý biliyorlar
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri