Alıntı Originally Posted by go4goa Yazıyı Oku
Daha dün ölümüne hisseyi savunurken bir anda kafanıza dank edip burada karamsar hava çizmeniz daha sonra da aşağıdan alırım diyip hisse sanki aşağıya gidiyormuş gibi algı kasarak burada panik havası yaratmaya çalışmanız biraz komik kaçıyor açıkçası. Borsa 122000 lerden beri düzeltme yapıyor ve silver düzeltme başlangıç tarihinden beri gerilemedi. Bir hissenin fiyatı asla her gün artmaz grafiği de dimdik yukarı çıkmaz. İçi boş magazinel bile olamayan yorumlarınızı aldığınız hissede yapıp burayı kirletmezseniz sevinirim.
dostum sen de kimsin yahu ?? ayları buldu yorum yapıyoruz daha yeni senin yorumunu görüyorum...seni dikkate almıyorum dostum...buranın müdavimlerine saygım sonsuz onlar bunu derlerse anlarım da seni anlamam dostum..

ikincisi ben hisseyi kötülemiyorum...sadece trade yaptım dedim...ve yeri geldiğinde tekrardan alacağım diyorum...kimseler panik olmasın diye de dünden beridir söylemiyorum...seans kapandı yeni söyledim..üstelik de benim de yanılma payım var ve hisseyi kaçırabilirim diyorum...

bence ne söylediğimi önce iyi öğren sonra bana hesap sor...