https://i.hizliresim.com/G90R2b.jpg
Gümüþ - Mak'ýn 2016 cirosu 3.000.000 TL . Yukarýdaki linkte.
Bahsettiðiniz gibi Gümüþ - Mak'a 100.000.000 TL üstü bir satýþ yok.
https://i.hizliresim.com/G90R2b.jpg
Gümüþ - Mak'ýn 2016 cirosu 3.000.000 TL . Yukarýdaki linkte.
Bahsettiðiniz gibi Gümüþ - Mak'a 100.000.000 TL üstü bir satýþ yok.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
haklýsýnýz, ben gümüþ-mak'ýn pazarlama þirketi olduðu düþüncesiyle (nereden kalmýþsa aklýmda) bu þekilde bir çalýþma paylaþmoþtým. yine de 30.06 beyanname ile spk finansal arasýndaki satýþ farkýnýn 31.12 beyanname satýþlarýna eklenmesi gerektiði hususu doðrudur. siz de bu þekilde düþünmüþsünüz zaten. ek olarak, þirketin küçük bir þirket olmasýnýn büyük montanlý faaliyetlerde bulunmasýna engel bir husus olmadýðýný belirtmek isterim.
Kar tahminimi daha önce açýklamýþtým. 12.188 Milyon TL-NET
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Takaslardan görüldüðü üzere dün 1251 milyon mali olan Citi bugün 1078 e geriledi. Geçen hafta 1370 milyon iken önümüzdeki hafta vergi dairesi konusu ve Citi satýþlarý gündem olacak demiþtim. Inanýn ortaklar 1 kere yanýltmadý bu tahta. Bunlarýn alayý oyun bu adamlarýn düzeltmeye kendini gelistirmye zerre kadar niyetleri yok. Ben bu filmi 10 kere izledim. Allah b. Versin. Yabancý mabancý hikaye 1 aydir pozitif olayým diyorum yazýk ky ezme bilmem naapma tahtasý bu silvr. Bu oyunlar bitmiyor bitmekte bilmiyor. Ama bu sefer aha bu sefer diye diye sefilleri oynattýlar yýllarca. Evet güvenelim inanalým ama dikkat edin sn. Ortaklar. Niyetleri gene bozmaya baþladý. Bizim ucuz dediðimiz yer bunlar için pahalý olmasýn. Bunlar aç nefesleri kokuyor. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin yýl sonu ciro rakamýný 236.000.000 TL olarak tahmin ettik.
9.ay itibariyle net kar marjý %6 lara geldiðine göre
2017 yýlý sonu net kar tutarýnýn 14.800.000 TL mertebelerinde gerçekleþebileceðini öngörüyorum.
Ancak yatýrým kararlarýnda net kardan ziyade , þirketin deðerini belirleyen asýl unsurun FAVÖK ve þirketin net borçlanma düzeyi olduðunu düþündüðümü ayrýca belirtmek isterim üstat.
Yer Ýmleri