Sn.izci 15.7 de ben yazdým 😂😂
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.izci 15.7 de ben yazdým 😂😂
Yatýrýmcý iliþkilerine adam koyuyorlar yaw kalk iki satýr açýklama yap. Bu Mec amca genel kurulda bunlarý boþuna elestirmemis bunu söylemek lazým. Adam ne dedi karý pazarlama þirketi üzerinden kaciriyorsunuz demiþti. Bunu burda bilmeyen var mý? Adam cevap vermiþ yok öyle biþey nasýl yok o zaman hesaplarý koy ortaya resim net görülsün. Þirket adam akýllý büyük oynayacaksa bu iþler böyle olmamalý. Dünkü hareket için bir arkadas Insider trading demiþti. Evet kesinlikle öyle. Öyle demeyen aksini iddia eden var mý? Arkadaþlar.buyuk þirket olmak büyümek baþka birþey. Koç niye büyük nasýl geldi bu günlere. Önce güven dürüstlük. Halka aciliyorsunuz artýk o þirket sizin deðil. Çünkü artýk baþka ortaklarýnýz var sorumluluðunuz arttý. Artýk profesyoneller þirketi idare edecek sabun iþler olmayacak ama nerde. Iþte babadan kalma karaþanzýman hesabý gidersen böyle millete hesabýný veremezsin. Ytd
Sn.izci gerçekleþir ama bu kafayla nereye kadar dün ne oldu? Bugün neler oluyor? Böyle saçma sapan hareketler milleti iyice sinirlendirdi ve gerdi. Þu fiyata bakýn lütfen kaç tl lik tahta. 30 açýklasa ne olacak diyor insan kendi kendine. Piyasa mutlaka fiyatlar denecek ama ne zaman
35 Milyon TL sermayeye 15 Milyon TL kar. Hayatýmda böyle bir þeye rastlamadým.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Burda mümkün þu anda hali hazýrda naklen yayinda
Bistte 5 Liraya bu özelliklerde kaðýt yok. Karel 8 Lira ve talan ediyorlar ucuz diye, düþünün.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
https://i.hizliresim.com/kOWvZ7.jpg
üstat var aslýnda. Ama 10 TL 'nin altýnda deðiller malesef![]()
![]()
![]()
Yer Ýmleri