Abi sen gel bir an önce, küçük sözü dinle.
Abi sen gel bir an önce, küçük sözü dinle.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Ucuza hisse varmýþ dediler geldik bakalým. Temeli güsel duruyor. Dün itibariyle 2,35-2,40 aralýðýndan alýmlar yaptýk. 2,45 üzerine çýkar veya 2,30 altýna inerse bir miktar daha alým yaparýz ortaklar. Hayýrlý kazançlar...
Irak hükümeti, DEAÞ'la mücadele sýrasýnda yaþanan savaþta hasar gören þehirlerin yeniden imarý için en az 88 milyar dolar mali kaynaða ihtiyaç olduðunu ilan etti.
Türkiye, Irak'a 5 milyar dolar kredi verecek
TÜRKÝYE 5 MÝLYAR DOLAR KREDÝ VERECEK
Kuveyt'te Irak'ýn Yeniden Ýmarý Konferansý'nýn son gününde donör ülkeler bu çaðrýya ne kadar katkýda bulunabileceklerini açýkladý.
Katýlýmcý 70 ülke arasýndan Türkiye, 5 milyar dolar kredi kolaylýðý saðlayacaðýný duyurdu.
50 MÝLYON DOLAR DA HÝBE
Ayýrca kredinin yanýnda 50 milyon dolar da insani yardým hibesi verileceði belirtildi.
YATIRIM TEÞVÝK EDÝLECEK
Konferansta, kredi ve hibenin yaný sýra Türk þirketlerinin Irak'a yatýrým yapmasý için teþvik edileceði sözü de verildi.
SÝLVER'in hedefini yakalamasýna katkýsý olur , hatta hýzlandýrýp geçebilir diye düþünüyorum üstadlar ne der ????
Yer Ýmleri