Sn mastori
Geçen hafta bu hafta için beyanname ve citibank damga vurur demiþtiniz.
Damgayý iyi vurdu harbiden
Gelecek hafta için var mý bi öngörünüz?
Forum çok sessizleþti.
Attýðým 2 derinlik ararsýnda yazý yazan olmamýþ![]()
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Wishwind abi, size bir sorumuz olacaktý, mümkün mü abi?
WÝSHWÝND:
-Ýlk önce kýlýk kýyafetini düzelt, teksas mý lan burasý, aðzýnda puro felan, neyse bir daha olmasýn, sor bakalým.
SORU:
-Abi, biliyorsun, pazarlama ile birleþme bekliyoruz, yýlýn olayý ile ilgili sizin de görüþünüzü alabilirmiyiz?
WÝSHWÝND:
-Dam üstünde saksaðan, vur beline kazmayý...TEY,TEY,TEY, HEYYYYYYYY...
SORU:
-Anladým abi, yarýna kadar bu iþ biter diyorsunuz, fakat, bu kadar çabuk olur mu abi?
WÝSHWÝND:
-Upppppssss,,,,,,hýmmmmmmm.....
SORU:
-Abi, þirketimizle ilgili yýl sonu kar rakamýnýzý ve 2018 yýlý için düþüncelerinizi alabilir miyiz?
WÝSHWÝND:
-Bahçelerde maydonoz, gel bize bazý bazý...TEY,TEY,TEY, HEYYYYYYYY...
SORU:
-Anlaþýldý abi, fakat, bu çok abartýlý bir kar olmadý mý sizce?
WÝSHWÝND:
--Upppppsss,,,,,,hýmmmmmm.....
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Ýzninizle yorumluycam.
Anlatýcý burda Sn Wishwindin kendisine karþý olan önyargýlarýna atýfta bulunarak baþlayýp ,engin borsa bilgisine gösterdiði saygýyý sorduðu sorularla okuyuculara tarif etmek istemiþtir.
Verilen cevaplarla ise Wishwindin olaylara çok tepeden baktýðý,günlük olaylar bir yana yýlýn olayý sayýlabilecek bir olasýlýðý bile burun kývýrarak karþýlýyap çok çok büyük resme odaklanmýþ olduðunu gözler önüne sermiþtir.
Tavan olmuþ kadar güldüm.Çok iyi olmuþ sayýn Ýzci
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir..
Çok güldüm
Biriktirme ye baþladým ))))
Ytd
Sn.knox ongorum o sekildeydi ve gerçekleþti malesef. Önümüzdeki hafta yukarý yönde bir hareket beklemiyorum. Daha çok 2.3 ve 2.57 arasý yatay hareketle haftayý tamamlanacaðýný tahmin ediyorum. Onlarda çok iyi biliyor kaðýdýn yeri buralar deðil. Genel konjuktörde resme büyük yerden bakýlýrsa büyük bir ortak satýþý geldi ve satýþýn yaklaþýk yarýsý haberin geldiði yer civarýnda satýldý veya onlar tarafýndan oyunun içine dahil edildi. Daha sonraki süreçte bilancoya baðlý hareket edecektir. Fakat onun da sýnýrlý olacaðýný düþünüyorum. Yani 2 ileri 1 geri aðýr aðýr altýný doldurarak gidecek gibi duruyor. Tabi bu genel kaný herkes bunu görüyor. Hiç belli de.olmaz. hareket tarzýný deðiþtirebilir bilanço sonrasý. Bir ihtimal de suna veriyorum malum spek imiz borsa nin en beceriksiz adamý hatta çulu yok çulsuz yani. Belki de bi tarafý yemediði için bi tarafý yiyen birilerine mali transfer ediyor olabilir. Öyle biþey olursa hersey yeniden baþlar tabi bilanço desteði þart. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri