Okut öðret ve nihayet yurda yararlý insan et sn.ögretmenim
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla dostum bana umutsuz vaka gibi görünüyor ama yapabilirsen helal olsun derim...topluma kazandýrabilecek bir kimse varsa ancak oda sen olursun...geçmiþte öyle vakalar ile uðraþtým ama o uðraþma sýrasýnda etraf çok kirlendi..o yüzden de ben mümkün olduðunca bulaþmak istemiyorum....![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir..
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, wishwind abi sizin burada bir ekibiniz olduðunu söylüyor.
CEVAP:
-Evet, onuda alacaðým ekibime, gönüllü katýlacak, þu anda naz yapýyor.
SORU:
-Sanmýyorum abi, baksanýza sürekli size laf çakýyor.
CEVAP:
-Sorun deðil, onun için hazýrladýðým bir biyografi var, onu okuyunca mest olacak, koþarak bize katýlacak.
SORU:
-Wishwind abi kimdir, evet, bize onu anlatýr mýsýnýz abi.
CEVAP:
-Bir paragraf, Bir Wishwind üstad;
Saygýdeðer Wishwind üstad; Kendi alanýnda yapmýþ olduðu akademik çalýþmalarýný ayýrým gözetmeksizin burada bizlerle paylaþýyor. Ülkemizde nadir yetiþen böyle deðerli düþünürlerin, yayýnlanmýþ tezlerini, gözlem ve yorumlarýný biz okuyucularýna yansýtýrken duruþ ve davranýþlarýnda bir takým spesifik farklýlýklar oluþabilmektedir. Takdir edersiniz ki, bu farklýlýk; onlarýn diðer insanlara göre daha entelektüel, rasyonel ve analitik düþünme yeteneklerinin yoðunluðundan kaynaklanmaktadýr. Bizlere faydalý paylaþýmlarda bulunan çok deðerli bilim adamý; Wishwind abimize topluma yapmýþ olduðu yararlý katkýlarýndan dolayý sonsuz teþekkür eder, akademik hayatýnda kendilerine üstün baþarýlar dileriz.
Saygýlarýmýzla,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Þimdi bize katýlacaktýr, merak etmeyin.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
hisse þu anda tekrardan 2,30-31 e geriledi..bakalým hayýrlýsý ile bu baskýdan kurtulabilecek mi ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri