" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bu normal bir süreç kimse kýsa yoldan zengin olamayacak. Bu hareketin de anlamý var.
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.30 altýnda destek atacaktým ama dayanamayýp 230-2.31 den biraz daha alým yaptým. Bence þirket güsel þirket lakin hisse güsel mi Zaman gösterecek. Hayýrlý akþamlar.
Hep beraber paylaþtýk, takým olduk, siz de öyle. Bireysel hiç olmadýk.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bence zirveden önceki gece ziyaretçi akýnýna uðramasý oyundu , sahte hesaplarla ziyaretçi akýný varmýþ gibi yapýp ilgi çekip gömdüler , maalesef bizler uyanamadýk, uvd'de problem yok fýrsat deðerlendirilemedi o kadar....ytd
Son düzenleme : kitapci0; 20-02-2018 saat: 03:55.
Temel verilerin hepsi masaya yatýrýlýp , enine boyuna , aþaðýdan yukarýya , yukarýdan aþaðýya çaprazlama vs, her þekilde silkenelip her soruya cevap verildi , bencede ayýp ettin, yalnýz sn. izcide bir türlü finansal piyasalarda takým olunamayacaðýný kabullenmiyor ,yanlýþþþ . Takým sahaya beraber çýkýp , sahayý beraber terk eder, e oda SUÇ....ytd
bu gün sesizce bekleyelim bakalým silverin kararý ne olacak ??? sonra da aha keko sen çok konuþarak kýzý kandýrdýn demeyin...kimi seçerse artýk onunla gider....birinci seansýn sonuna kadar hiç konuþmadan bekleyeceðim...
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri