Bu baþlýðý þu anda 22 kiþi okumaktadýr. (5 üye ve 17 ziyaretçi)
Bu baþlýðý þu anda 22 kiþi okumaktadýr. (5 üye ve 17 ziyaretçi)
20-25 civarýnda foruma ziyaretçi olarak giriþ yaptým, her birini görev çubuðuna indirdim, tek kullanýcý olarak yani lP numarasýný okuyor sanýrým. Ziyaretçi sayýsýný artýrmýyor. Her birini ayrý bir pc den girmek gerekiyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bunlar mynet çetesi
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu da aklýma geliyor; Bizim yeþil gözün çalýþan elemanlarý iþten (fabrikadan) mola veya çýkýþta her biri ayrý ayrý forumu girdiler, burayý takip ediyorlar, ne yazýlmýþ diye sayfayý okuyorlar.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Biliyorum üstad bunlar çok dadandi eskiden
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, þimdi diyelim ki 2018 yýlýnda þirket müthiþ karlar açýklayamadý, sizce durum ne olur?
CEVAP:
-Ciro yükselmeye devam ederse ve hatta iyi cirolar elde edilirse, yüksek kar açýklamasa bile, bu yýl içerisinde hedef rakam (5 LÝRA) görülebilir. Tabiiki normal þartlarda. (küresel, ulusal, bölgesel, yerel, mahalle, apartman, ev, oda ve bizde bir sýkýntý olmazsa inþallah)
Yer Ýmleri