5 lira hedefine ne zaman gidecek bu çýlgýn kýz.
Vuracaðým birazdan poposuna kýrbaçý.
Deri kýyafetlerini giysin bir hele.
Soda mazo diyor bu hergele.![]()
arkadaþlar sayýn kitapçý dostumuzun hissesi maþALLAH güzel gidiyor...ben onlarý tebrik ediyorum ve yollarýnýn açýk olmasýný diliyorum...bu gün elimdeki silverlineleri az bir zararla verdim dostlar...bunun nedeni banvittin düþmesi ve aþaðýdan alým fýrsatý vermesi ve ayrýca banvitin bu gün bilançosunun açýklanma ihtimalinin yüksek olmasýdýr...
daha önce silverlineyi 2,75 ten satmýþ ve geçen gün 2,30 dan destek atarak almýþtým...duruma göre tekrardan gelebilirim dostlar...bakalým nasip ne olacak...bu arada blcyt da göz göre göre çýkýyor açýkçasý cesaret edemiyorum...ben biraz daha tanýdýðým hissede þansýmý denemek istiyorum...
her zaman dediðim gibi silverlineyi seviyoruz...yeri ve vakti geldiðinde tekrardan almaktan çekinmeyiz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, Sn. Keko kýz kaçýrdým demiþti, sonra da vazgeçtim diyor. Bu nasýl iþtir?
CEVAP:
-Ýlk önce bu tiple kýz filan kaçýramayacaðýný düþünmüþtüm, hatta onu kitapçý abinin gazinosuna bir düelloya davet etmiþtim, sonra baktým ki, þair ruhlu, fena edebiyat parçalýyor, inanmaya da baþlamýþtým, ama ayran gönüllü çýktý. En azýndan keko tehlikesini þimdilik de olsa atlatmýþ olduk. Aslýnda sýký bir rakipti.
SORU:
-Bundan sonraki süreç ne olur abi?
CEVAP:
-Bilançoyu görmek lazým, zaten açýklanmasýna bir haftadan az kaldý.
SORU
-Nasýl bir bilanço bekliyorsunuz abi?
CEVAP:
-12.188 Milyon TL Net kar bekliyorum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
dostum çok kalabalýktan dolayý kýzý bir türlü kaçýramadým ...mecbur bende býrakmak zorunda kaldým...bu kadar yakýþýklýnýn arasýndan almak zaten çok zordu bu seferlik ben baþaramadým dostlar...ama pes etmiyorum....en uygun vakitte tekrardan deneyeceðim...kolay kolay gönlüm geçmez ....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ustadlar oncelikle hepinize kolay gelsin bu hisseyi bir arkadasimin onerisiyle aldim ama ben aldim kufur etmemeliyim ancak aldigim gun 2 saat falan baktim saglam duruyordu fakat daha sonra vd. Beyannamesiyle yuzde 7 dustu ilk soku ogun yasadim maliyet dusurdum 2.53 lere falan getrdim ama nereye kadar dipsiz kuyu kufurde etmek istemiyorum ama hissede bir terslik var dusene tepki vermiyor buna benzer hisse aldim dustuler ama toparladilar bu degil karli sirket oldugundan suphem yok ama butunuyle iyi hissemi bilemiyorum belkide acele ediyoruzdur.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco iyi gelirse ve yukselirse eyw derim yillik hisse fiyatlamasida cok yuksek degil bircok hisse yuzde yuzden fazla primli bu oyle degil aslinda almamda etkili oldu bu durum bakalim hayirlisi umarim hepimiz kazaniriz saygilar.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gördüðüm þirketin veya kaðýdýn ederinin fiyatýna yansýyamamasý.Buradaki çoðu arkadaþta ne yazýkki aðýrlýklý olarak bu verilere güvenip girdi.
Tahtada bir numaralar var, Meç midir, upss mudur hýmmmm mýdýr artýk blemiyorum.
Sonuçta zamaný olan için çok bir sorun yok eðer bir oyun varsa kazanabilmek için bir gün yükseltecek ve s..k..r olup gidecekler nasýl olsa.
Daha öncede bu tip bir söylemim oldu ve oyun moyun yok dendi.O görüþede saygým var .Nasýl olsa öyle yada böyle bekliyoruz.
Bu arada kaçan diðer kaðýtlara üzülüyorsun ama onada yapacak bir þey yok.
YTD
Yer Ýmleri