| Özet Bilgi |
2016 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
24.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
25.04.2017 |
| Genel Kurul Saati |
15:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
24.04.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
AMASYA |
| Ýlçe |
MERZÝFON |
| Adres |
Organize Sanayi Bölgesi MERZÝFON/AMASYA |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve Genel Kurul Baþkanlýk Divaný'nýn seçilmesi, |
| 2 - Genel Kurul Toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Baþkanlýk Divaný'na yetki verilmesi. |
| 3 - 2016 Yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý. |
| 4 - 2016 Yýlýna ait Baðýmsýz Dýþ Denetim Kuruluþu Raporlarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý. |
| 5 - Þirketin 2016 yýlý faaliyetleri ile ilgili vergi yasalarý ve Sermaye Piyasasý Kurulu mevzuatýna göre oluþan Bilanço ve Kar Zarar hesaplarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý. |
| 6 - 2016 yýlý ve izleyen yýllara iliþkin kar daðýtým politikasý hakkýnda ortaklarýn bilgilendirilmesi, |
| 7 - 2016 Yýlý Kar/Zararý hakkýnda karar alýnmasý. |
| 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Þirketin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi. |
| 9 - Yönetim Kurulu tarafýndan hazýrlanan ve 02.05.2014 tarihli Genel Kurul toplantýsýnda onaylanan Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 03.01.2014 tarih ve 28871 sayýlý Resmi Gazetede yayýnlanmýþ II.22.1 Geri Alýnan Paylar tebliði kapsamýnda yapýlmýþ olan Þirket Paylarýnýn Geri Alýnmasý Politikasý ile ilgili yapýlan iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi. |
| 10 - Yönetim Kurulu Üyeleri ile Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi. |
| 11 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticiler için belirlenen Ücretlendirme Politikasý kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda bilgi verilmesi. |
| 12 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi. |
| 13 - 2017 yýlý finansal tablolarýnýn baðýmsýz denetimi için AC ÝSTANBUL ULUSLARARASI BAÐIMSIZ DENETÝM VE SMMM A.Þ. firmasýnýn görevlendirilmesi hakkýnda karar verilmesi. |
| 14 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde 2016 yýlý içerisinde yapýlan Ýliþkili Taraf iþlemleri hakkýnda bilgi verilmesi. |
| 15 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Þirketin ve baðlý ortaklýklarýnýn 2016 yýlýnda 3. kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi, |
| 16 - Yýl içinde yapýlan baðýþlar hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi. |
| 17 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K'nýn 395.ve 396.maddeleri uyarýnca izin verilmesi. |
| 18 - Dilek ve temenniler, kapanýþ. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 2 |
Genel Kurul Çaðrý Mektubu ve Vekaletname Örneði.pdf - Ýlan Metni |
|
|