Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
11.5 bekliyorum Sayin Izci... Ben kotu bilanconun buyuk oranda fiyatlandigini(15'ler havada ucusunca kotu gorunuyor, aslinda kotu bir sey de yok), ikili hatta 3'lu dip yaptigimizi ve ilk bilanco duygusalliginin ardinda da hazirana kadar (tabii endeks izin verirse) 2.7-3 bandina donecegini aslinda donmesi gerektigini dusunuyorum. Bu yil temettu beklentisi de olacak, borsanin 3-5 ucuz kagidindan... Ama asil belirleyici 2018/1 olacak ve ben onun iyi gelecegi kanaatindeyim... O yuzden de ufak ufak "ekle"diyorum kendi kendime...Saygilar, bol kazanclar...
Kar yarin 19:00'dan sonra gelecektir... Bu kez risk az getiri yuksek susuncesindeyim. Hayirlisi artik... Her bilancodan once Silvira gomulmek ( bu kez az oldu ama) aliskanligimiz oldu zaten...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Onların matematiği ile şimdilik 3 tl üzeri hak etmeyen bir şirket silvr. Kâr gelecek muhakkak tahminimizce rekor olacak inşallah. Malını satmaya çalışan Mec amca sirketin içinden biri henüz yarısını verdi malinin. Demekki buralardan hepsini versin istiyorlar başka niye bu kadar baskı olsun ki. Her olumsuzluk aşırı fiyatlanıyor görüyoruz. Gelecek bilanço bizim hesabimiza göre 5 tl de etse baskının bitmeyecegini ve 2018 1. Döneme kadar hatta 2. Dönemin başına kadar süreceğini düşünüyorum. Hiiiç yanıltmadılar alım gelse bile max 2 3 gün etki edecek . Gidecek tahta böyle hareket etmez. Kaldı ki Mec bu arada mal satsa bile ağırlıklı olarak ky alacak. Onlardan da bu herifler almadan gene gitmez. Benim mantık bu. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.