Seans içinde bilanço vermeye kalkmazlar umarým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Seans içinde bilanço vermeye kalkmazlar umarým
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
O kerizliði yanlýþý art niyeti artýk her ne ise tekrarlayacaklarýný sanmýyorum..
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
Bence verebilir
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11,5 u geçmez ki 11,5 da iyidir
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Kronik bir rahatsýzlýðý var yanlýþ hatýrlamýyorsam sadece 2014 de nüks etmedi. Þöyleki 2014 hariç neredeyse her yýl 3. Dönemin altýnda geldi yani 11,5 iyimser bir tahmin. Ama þuda varki benim tahminlerim hiç tutmaz)
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, bilanço hakkýnda bir þey söylemeyecek misiniz.
CEVAP:
-Hastayý (bilançoyu) görmem lazým.
SORU:
-Daha evvel bol bol gördünüz, hasta ayný hasta abi.
CEVAP:
-Daha evvel hasta ameliyata uygundu, biz de masaya yatýrýp, anestezi sonrasý gerekli ameliyatý yapmýþ ve ayaða kaldýrmýþtýk, en azýndan bugüne kadar az buçuk solunum cihazýyla yaþamaya devam etti. 3 ay sonra kontrolü vardý, þimdi bakacaðýz tabi.
SORU:
-Þimdi tekrar hastayý (bilançoyu) ameliyat edecek misiniz?
CEVAP:
-Son durumuna baðlý, eðer masadan kalkamayacak durumda önüme gelirse neþter vurmam, açmadan geri gönderirim. Baktým düzelmiþ, kýpýr, kýpýr, canlý, canlý, o zaman ekstradan öperim, gereðini de yaparým.
SORU:
-Öperim derken, aman abi, bizim hastaya bir þey yapmayasýn.
CEVAP:
-Olur mu koçum öyle þey, sevinirim demek istedim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri