ben bitdi demeden bitmez kardeþim daha baþlamadý bile.ytd
ben bitdi demeden bitmez kardeþim daha baþlamadý bile.ytd
Ýstediðiniz, yok yok aklýnýza gelen ve normal bir tahtada "yok artýk, hedi len olur mu!" dedirtecek düzeyde aþaðýdaki kademelere yazýlmayý deneyin bakalým bir, n'oluyor? Ýstediðiniz her seviyeden yazýldýðýnýz malý kucaðýnýzda buluyor musunuz, (çok þükür inanmayan deneyebilir) bulmuyor musunuz ?.. Uçacak kaçacak kaðýtlarda böyle mi oluyor, gerçekten de?.. 1.1xlardan 1.8xlere atarken hangi teknik kabule uydu ki, þimdi hangisine uymasýný bekliyoruz (bu arada, gurupla ilgili flamalý açýklama yapan arkadaþýn tespitleri bugüne kadar birebir oturdu, umarým yeniden bir yorum yazar...) Bu kaðýtta teknik-taktik; yönlendirmenin, algý operasyonlarýnýn, cambaza baktýrmanýn en güzel yöntemi oldu geçmiþte, þimdi farklý davranmasý olasýlýðý neden yüksek olsun ki? Anladýðýnýz gibi, kafam bir hayli karýþýk Sevgili Ortaklar.. Yazýldýðým her lotu kucaðýmda buluyorum ve bundan hiç de hoþnut deðilim (çok uyanýk olduðumuzdan, güya çakýlmasýn diye az az yazýlýyoruz bir de...) Geçmiþin anlý þanlý bir o kadar da kanlý düþüþlerini þelalenin tepesinden izlemiþ birisi olarak dikkatli davranýlmasý gerektiðini düþünüyorum, hem de çok... Ben, kaðýtta hancý olduðumdan sorun yok da, þelalenin tepesinde yakalanmak mý?.. Düþmanýmdan bile uzak olsun!.. Selamlar, saygýlar, bol kazançlar... Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Canýnýzý uzmeye gerek yok sevgili dostum; mal cakmaya çalýþtýklarý aþikar bunu görürüz yakýnda . Gidecek olsa bu kadar bekletmezdi. Kimsenin mali kapistigi yok hiç bir mal hele ki þu ortamda deðerli deðil. Forum sitelerini diðer sosyal medyalarý kurcalayýn walla kasabindan manavina kapicisina kadar herkes malda. Hatta hesap soruyorlar abi nerdesin nerden verelim alo oo vs gibi operasyon bitti . Bu saatten sonra kimse gaz vermesin. Ama beyazsakal yorum yaparsa ciddiye alýrým. Ytd
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
Saðolun Sevgili Üstadým... Malda derken borsa genelini mi, yoksa bu tahtayý mý iþaret etmiþtiniz ? Ben malý boþaltmak için yukarýya en az bir hamle daha yapacaklarýný düþünmüþtüm ama, dedim ya nerden yazýlsanýz bir kaç dakika içinde kucaðýnýzda kalýyor... Hayýrlýsý artýk, izlemeye devam... Usta pehlivanda daha ne oyunlar varmýþ göreceðiz, ömrümüz olursa... Selamlar, bol kazançlar... Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yok üstad bu tahta için yorumum. Beni suphelendiren çok hareket yapýlýyor þu anda. Olan ky olacak; diyecekler birinde mal sýkýþtý onu bekliyorlar. O herif cikmadan gitmez söz verdi vs yalanlar. Malesef erken basladilar
Bir insan tabana neden 100000 satýþ koyarki bianda bu nedemektir? Bilen varmý
Yaklasmayýn yakarim diyor .
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Alan da satan da iþ yatýrým. Herkesin aklýna bu sosyal medyada ve forumda bulunan hikaye yok gapi doldurdu gidiyor mesajý. Aslen 1.18 gapi mevcut. Diðer bir husus teknik düzeltme olabilir. En sonuncusu ürkütme hareketi. Ama hepsi ayný yere çýkýyor. Algý yönetmek ana amaç. Þirketten açýklama vs geleceðini sanmýyorum. Birleþme dýþýnda birsey yok. Onu da görmek lazým zamanla anlaþýlacaðý aþikar. Sn.kemosabe dediði gibi gelene veriyorsa zaten baþlamýþ. 2.5 olacak diye gazladiklari kaðýt yok dinleniyor yok düzeltme yapýyor ayaðýna bekletip, sessizce gelene verip en son 10 gün sonra cemas gibi yüzde 20 dip ondan sonra Allah belaný versin spek. Silvr bu güne kadar bu tarz hýzlý çýkýþ yapmadý. Ama düþüþleri hep efsane oldu. Bunu patron bile engelleyemedi. Dikkat edin ytd
Yer Ýmleri