izci abimmmmm![]()
izci abimmmmm![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
2.0x de almaya niyet ettim vazgeçmiþtim.. Dün baktým da paraþütsüz bir iniþ olmuþ.. Twkrar alým radarýma girdi.. Düþüþ nedeni nedir?.. Sizce alým aralýðý olarak hangi seviye uygun
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÝLVER-CAN SORU CEVAP KÖÞESÝ:
SORU:
-2.0X liralardan almayý düþünüyordum, vazgeçtim, þimdi alým için sizce fiyat aralýðý nedir?
CEVAP:
-Yatýrým danýþmanlýðýna girer, aracý kurumunuzdan destek alýnýz.
SORU:
-Ya abi, biz de biliyoruz aracý kurumumuzdan destek felen almayý, þuradan al desen sanki kurbaðalar kýsýr kalýr. Yap bir güzellik, ver bir fiyat, ver bir coþku. Haydi bakalým.
CEVAP:
-Kurbaðalar kýsýr kalmaz da, biz kýsýr kalýrýz. Çünkü al deriz, piyasa tersine döner, periþan eder, hissenin altýnda kalýrsýn, gelir bizi bulur, burada saydýrýr ve adamý yanlýþ sünnet edersin. Kazanýrsan da kerameti kendinden bilirsin.
SORU:
-Pekala, bu fiyatlara kadar hissenin paraþütsüz düþmesini nasýl yorumlarsýnýz, madem bunu olsun söyleyin.
CEVAP:
-Silver-Can'da 5-6 ay öncesine kadar her þey gayet normaldi. Bizler burada arkadaþlarla uygun pozisyon açmýþ bekliyorduk. Fakat bir gün, Þirket, 2017/12 aylýk konsolide içermeyen eksik geçici beyannameyi inanýlmaz bir þaþkýnlýkla seans içinde gönderdi, ardýndan gün boyunca hisse çalkantýlý hareketlerle seansý tamamladý ve o gün yatýrýmcýnýn kafasýnda güvenirlilik konusunda büyük bir endiþe oluþtu. Daha sonraki günlerde gerçek ve tam olan konsolide bilanço yayýnlansa da, yanlýþ anlaþýlmalar hissenin belini büktü. Açýklanan bu 12 aylýk bilanço, her ne kadar brüt kar marjý düþse de gayet iyi bir bilançoydu. Fakat hisse bir türlü geçici beyanname þokunu atlatamadý. Daha sonra 2018/3 aylýk zarar açýklayýnca hisseden kaçýþlar daha da arttý. Sonrasýnda konjonktür düþüþ ve erken seçim tartýþmalarý gündeme oturdu ve tüm hisselerle beraber bu fiyatlara kadar düþtü. Yalnýz yukarýdaki nedenlerden dolayý, hissenin kendi olumsuzluðuna genel düþüþ de eklendiðinden, Silver-Can diðer hisselerden bir kat daha sert bir düþüþ yaþadý.
SORU:
-Teþekkür ederiz, Son bir soru: 88 Milyon TL Yatýrým teþvik almasýný nasýl deðerlendiriyorsunuz?
CEVAP:
-Üzerindeki olumsuzluðu atabilecek bir baþlangýç olabileceðini düþünüyorum. Siilver-Can için müthiþ büyüklükte bir rakamý teþkil ediyor. Ýnþallah hayýrlý olur.
Teþekkürler izci
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyi alýcý deniz 88.000
En iyi satýcý iþ 53.000
Bugün sessiz buralar, hisse de sessiz bu yükseliþte....
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40, 41 alým yazmýþtým gelmiþ. 39 ve 37 ye de yazdim bakalým verecek mi???
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanýþ tahminim 1,44-1,45 tl. Tutarsa ben tutturdum derim, tutmazsa sesimi çýkarmam hiç🤗😎🤗😎
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri