Yatýrým proðramý yanlýþ deðil tabi, devletin desteklediði pastadan yararlanmak gerekirdi. Yalnýz daha evvel, 3-4 ay öncesi geri alýmý baþlatmak lazýmdý.
Yatýrým proðramý yanlýþ deðil tabi, devletin desteklediði pastadan yararlanmak gerekirdi. Yalnýz daha evvel, 3-4 ay öncesi geri alýmý baþlatmak lazýmdý.
Þimdi yapýlmasý gerekeni hatýrlatayým; Vakit kaybetmeden, Pazarlama ile birleþmek için gerekli çalýþmalara ivedi baþlayýnýz.
Maðazalaþmaya önem veriniz, Her ilde 1, Her büyük þehirde 10, Her mega þehirde ise 25, toplamda 250-300 maðaza açmak gibi bir hedef konulabilir.
Zaten Maðazalaþtýðýnýzý biliyorum, fakat yetersiz sayýda, daha agrasif büyümek gerekir diye düþünüyorum.
Bunlarýn hepsini elbette siz de düþünüyorsunuz, þüphem yok, fakat uygulamaya bir an önce koymak lazým. Özellikle de Pazarlama ile birleþme konusunu vakit kaybetmeden gerçekleþtirmek lazým.
Piyasalar kötü, önümüzü göremiyoruz, size hak veriyorum. Fakat ne olursa olsun risk alýnýp, bazý adýmlar atmak gerekiyor. Tekrar ediyorum özelllikle pazarlama ile birleþme konusunu ciddi olarak masaya yatýrýp müjdeyi yatýrýmcýlara vermek lazým. En azýndan bunu yapalým ki, þirketi sevenlerin sayýsý artsýn. Yatýrýmcýlarýn yüzü gülsün. Ýlk adým bu hamle ile baþlamalý.
Yazacaklarým þimdilik bu kadar. Bilanço gelince bir deðerlendirme yaparýz inþallah. Son olarak Silver-Can þirketine, sevgili arkadaþlarýma ve tüm yatýrýmcýlara hayýrlý ve bol kazançlar dilerim.
Saygýlarýmla,
Deðerli katkýlar için saðol varol izci dostum.
Yer Ýmleri