Tahminleri alalim o zaman ben 1.53 diyorum.
Tahminleri alalim o zaman ben 1.53 diyorum.
Yeni aralýðýmýz 1.45 -1,56 bakalým ne zaman çýkar bu aralýktan
Son günlerde kapanýþa doðru ivmeleniyordu.Bakalim bugünde ayný hareketi cekcekmi.
Yabancýya selam alýma devam...Kral Sasa😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa silver ikilisi yuzumuzu güldürüyor. Ýkisinin de ortak yaný TESVÝK ler😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece aldýgý teþfigin etkisiyle çoktan 2 tl nin üzerlerine atmasý ve yüksek gelicek bilançoyu orda karþýlamasý lazýmdý. Hala al gülüm ver gülüm almazsam nah veririm gülüm derdine düþmüþler. Nerdeyse hiç borcu olmayan ve devamlý pazarýný büyüten endüstriyel bir þirketin hissesi 1.50 olurmu? Piyasa bazen miyoptur derler. Umarým birilerinin radarýna girer ve bu hafta endex neolursa olsun 17* lere atar çapayý inþallah.. Bu fiyatlama çok saçma.resmen algýlarla oynayýp ekrandaki fiyata ky yý alýþtýrmaya çalýþýyorlar. Zamanýnda yataþ ve karelde yaptýgým hatayý asla burda yapmýyacagým. Para akýllýdýr. Zamaný gelince nereye gidecegini bilir.
Haftaya cuma kapanýþý 1.7* kaparýz inþallah. Bukadar beklentiye ragmen çok altlarda kaldý çok. Teþfik haberi alan þirketlerin nerdeyse hepsi ardýnda kaçýþ gapý býrakarak roketliyor. Bizimki hala 3 bin 5 bin lotun peþine düþmüþ.. Umarým buyýlýn flaþ hisseleri arasýna girenlerden olur. Bu hafta topukla yoksa topuklarýna sýkýcam..1,56-57 hacimli patlatýp 1.7* lerden kapa..tamam spek amca.
Benim gözlerim uzagý iyi görür çok þükür.zamanýnda aselsan karel ve yataþýda gördük hatta logo yuda ama hatýrý sayýlýr bir kar elde etmek varken þimdi bakýyorum fiyatlarýna çok ucuza vermiþim çook.. Burdada uzagý iyi gördügümü düþünüyorum.inþallah yanýlmaz ve zamanýnda yaptýgýmýz hatalarý yapmayýz. Bol kazançlar ve iyi hafta sonlarý dilerim.saygýlar
Sayýn cengo 1,30 lardan 50 bin tane alacak kadar aþaðýlarda bekliyorum beni rahatsýz eden teknik olarak rsý þiþmesi. Emin ol ben bekliyorsam kimler kimler bekliyordur. Teknik olarak düþünceniz nedir?
Yer Ýmleri