TWÝTTER DAN ERSÝN ÝLMEC ÝN 1 TEMMUZDA SÝLVER ÝCÝN YAPTÝGÝ TEKNÝK ANALÝZ(https://youtu.be/JXTYIIsi3ag)
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TWÝTTER DAN ERSÝN ÝLMEC ÝN 1 TEMMUZDA SÝLVER ÝCÝN YAPTÝGÝ TEKNÝK ANALÝZ(https://youtu.be/JXTYIIsi3ag)
Ersin ÝLMEC 1,56 TL nin önemli olduðunu söylemiþ. Bence önümüzde 2 yol var. Ya önümüzdeki haftadan baþlamak üzere bilancoyu fiyatlamaya baþlayacak ya da öncesi fiyatlamazsa bilanço geldiði günün ertesi bir tavan yapýp sonra yukarýya doðru hýzlý bir þekilde firlayacak. Geçen hafta iþlem hacmi çok arttý, belliki birileri topluyor 1,20 TL lerden bu yana, gün içinde çok hýzlý hareketler yapmaya baþladý, hisse artýk A sýnýfý, 87 milyonluk teþviði onaylandý, büyük olasýlýkla tesvigin içinde olduðu güzel bir bilanço gelecek, mutlaka bugün yarýn þirketten de tesvik ve yatirimlarla ilgili haberler gelecek... Eeee þeker var, un var, yað var ne yapacaðýz helva.... Yani yükselmesi için herþey var. Bence bu hafta hizli hareketler baþlayacak ve hisse 1,65-1,75 TL aralýðýna oturacak. Sabýrlý olan bu hisseden ekmek yiyecek bence. Herþeyin hayýrlýsý😎😎😎😎
Sevgili G
ueno_33; 1.30 lardan hatta 1.20-25 arasýndan bile aþþa yukarý 15 gün önce fazlasýyla fýrsat verdi. Sagolsun bende son alýmlarýmý o fiyatlardan tamamladým. Hisse fiyatýnýn tekrardan sizin beklediginiz yerlere gelmesi hisse için tam bi yýkým olur. Bence topa girdiler ve 1.3* lu fiyatlar bitti. Tekrardan oralara dönmesi için baya bi olumsuz haberler düþmesi lazým. Hisse farkýndaysanýz dalgalý piyasada bile son 15 gündür çok diri duruyor. Teknik olarak degilde sevgili ortagým ben daha çok temelciyim. Farkýnda olan arkadaþlar mutlaka vardýr. Son iki haftadýr satan malýný geri koyamýyor. Geçen hafta -%3 düþen piyasada takip listemdeki yeþil kapýyan iki hisseden biriydi sýlver. (Takip listemde 30 tane hisse var) ogün -%3,5 yani 1.35 de saatlerce tuttu..taaki kapanýþ yaklaþana kadar. Kapanýþa dogru.büyük san.þirk.dedigimiz hisselerin biçogu -%3 yakýn deger kaybýyla kaparken sýlver son dakika alýmlarýyla -%3,5 dan +%0.75 kapanýþ yaptý..ve ogünden beri her kademede iþlemler defalarca oldu.bence bu gayet saglýklý bi yükseliþ þekli.ayrýca silkeleme hareketleride saglýklý uv de yükseliþ trendine girmiþ bir hisse hissi uyandýrýyor bende. Bu silkeleme hareketleri benim en çok sevdigim güvendigim tarzdýr. Bence sýlvr ýn güven sorunu var.piyasa hep spekülatif hareketler yapan hisseler gibi görüyor ve degerlendiriyor sýlveri diye düþünüyorum. Bence sýlvr bu algýyý ilerde unutturup sýnýf atlýycak hisselerin baþýnda geliyor. Vizyon sorunu var gibi.
Ben teknige ve teknikçilere saygý duyarým. Lakin temelden asla vazgeçmem.
Zaten piyasa oyuncularýnýn sýlvere bakýþý nezaman degiþir, iþte o vakit sýlverin sýnýf atladýgý dönemdir. Ve ben bunun gerçekleþecegine inanarak kendime göre yüklü sayýlacak malla yola devam ediyorum. Zaten o vakit geldiginde sýlver çoktaan çok farklý fiyatlarda iþlem görüyor olucaktýr.
sayýn laçin' in açýklamalarýný samimi buluyor ve onun beklentilerinin gerçekleþmesini bekliyorum. Sat al yapmadan, hiç kýpýrdamadan.
Bol kazançlar iyi hafta sonlarý dilerim sevgili Gueno_33..
Elimde silver yok ama takip ettiðim bir hisse 1.54 geçilirse/üstü kapanýþlar güzel olur, 1. 41 altýnda kapanýþlar 1.30 deðdirir ama daha altý zor görünüyor. Genel olarak bakýlýrsa hisse pozitif görünüyor bana göre (ben uzun vadeli yatýrýmcýyým) yazdýklarým kendime nottur kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn cengo teþekkür ederim yorumunuz ve fikrinizi paylaþtýðýnýz için.
Cumartesi gecesi bu saatte 5 üye 3 ziyaretçi.hayýr olur inþallah. Ýzci abi nerdesiniz. Soru cevap bölümünü açýcakmýsýnýz. Sabýrsýzlýkla bekliyorum. Sayýn Gueno yazmayý unutmuþum. Eger endexte büyük bir yýkým olmadýgý halde 1.3* lara tekrar dönerse ben olsam alým yapmam. Endex yýkýmý olmadýgý halde bu fiyatlardan 1.3* lara dönüþ yaparsa dahada aþþa yuvarlancaktýr büyük ihtimal. Yukarda arkadaþýmýzýn paylaþtýgý teknikçi videosunu sanýrým izlemiþsinizdir. Orda anlatýlan 1.20 saglam denilen direncide kýrýp 1.00-1.10 larý göstermeden býrakmazlar. Lakin ben artýk o fiyatlarýn bittigini hissenin düþe kalka yukarý dogru yola çýktýgýný düþünüyorum. Belki elimde hisse oldugundanda olumlu düþünüyor olabilirim. Ayrýca ben teþekkür eder bol kazançlar dilerim.
Anladýðým kadarýyla 1.56 noktasý artýk kýrmamiz gereken bir nokta.Ben kendi adýma ne kadar uzuncu olunmasý gerekiyorsa o kadar beklerim.Malum daha maliyetimize bir gelsin hele.Herkese hayýrlý kazanclar.
Gelirse 1,30 TL ye ki 10-15 gün içinde bence çok zor görünüyor tekrar o seviyelere düþmesi, hadi geldi diyelim, lotlarimizi arttýrýriz, alým fýrsatý olur bizim için. Ben 1-2 hafta icinde 1,65 TL yi geçip daha sonra gelecek haberlere göre 2 TL lere doðru yolculuðun baþlayacaðýný düþünüyorum. Yine de her zaman temkinli olmak lazým.😎😎😎
Yer Ýmleri