Arkadaþlar sabýr demiþtim.. Benim bugün ayrýlma vaktim geldi aþýrý hýrs yapmadan 1.47de çýktým.. alacak satacak arkadaþlara hayýrlý olur ihþallah....
Arkadaþlar sabýr demiþtim.. Benim bugün ayrýlma vaktim geldi aþýrý hýrs yapmadan 1.47de çýktým.. alacak satacak arkadaþlara hayýrlý olur ihþallah....
Forumda 1 yýldýr yazýlarýný takip ettiðim ve silver i uzun zamandan beri çok iyi tanýyan üstadlar yorum paylaþmadýkça ben hala çok iyimser olamýyorum nedense .Kesinlikle ytd.
Ýyi yapmýþsýn. Az olsun öz olsun...[emoji41][emoji41][emoji41] Bol kazançlar...
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,46-1,50 arasýnda 2,5m satýþ olmasýna raðmen 1,49 lara rahat bir þekilde çýktý. Gerçekleþen emirlerde ise o kadar iþlem hacmi yok. Yani 1,46 dan itibaren emir yazýp suni direnç oluþturanlar kaðýt yükseldikçe emirleri iptal etmek zorunda kalýyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ne tavsiyesi deliyim ben deli,,,
Ben kötü bir kapanýþ bekliyordum ama beklentilerimin üzerinde cok iyi kapattý. 15-20 Ekime kadar yükseliþler devam edebilir. Kaç olur onu spek amcalar bilir. Belki önceki zirvesi olan 1,60 TL ye gider belki düþüþte yapmýþ olduðu boþluðu doldurmak adýna 1,80 tl lere gider. Ama bilançoya yaklaþtýkça düþüþ baþlayabilir. Dikkat etmekte fayda var bilançoya yakýn...
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
söylediklerinize katýlýyorum...kritik bir hafta max 10-12 gün sonrasý ezberbozan hale dönecektir bilanço dönemi akýþa dikkat...
05 Oct 2018 12:40 AM PDT
Silverline Endüstri’nin Amasya’da Yüzey Ýþlem Ünitesi Ýlavesi Projesi ile Ýlgili ÇED Süreci Baþladý
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün konuya iliþkin verdiði bilgilere aþaðýda yer verilmiþtir:
Amasya Ýli Merzýfon, Ýlçesi Kümbethatun Mah., Merzifon OSB., Küme Evler, No:1A (742 Ada, 7 Parsel) Mevkiindeki Silverline Endüstri ve Ticaret A.Þ. Tarafýndan Yapýlmasý Planlanan Yüzey Ýþlem (Temizleme) Ünitesi Ýlavesi Projesi ile Ýlgili Olarak Amasya Valiliðimize Sunulan Dosyayý P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði’nin 17. Maddesi Doðrultusunda Ýncelenmiþ ve Uygun Bulunmuþ Olup, Projeye Ýliþkin ÇED Süreci Baþlamýþtýr.
serfaruk bey zaten bu haber ile 1.50 seviyelerini gördü KY sayesinde...5-6 gün öncesine ait bilgi..bilginize...
Yer Ýmleri