esas faliyet karýda bitmiþ. Hiç mi satmadýnýz kardeþim ya
esas faliyet karýda bitmiþ. Hiç mi satmadýnýz kardeþim ya
Sabýr acýdýr.
1liradan aliciyim gelirse. yatýrým tavsiyesi deðildir.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ani düþürmedi , mali Çaka Çaka düþürecek
1,30 TL önemli SÝLVER için. Kirarsa 1,26 TL. (En kotu zaten 1,12 TL yi görmüþ) Kaldý ki zaten hisse Þubat'ýn ilk haftasý 1,50 TL idi ve bugun buraya geldi ve bence Bilancoyu fiyatladi. Bana sorarsaniz hisse haftaya toparlanýr. Onemli olan 1,30 TL üzerinde kalmasý.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozaman 0.80 bekleyeyim almak için 1lira pahalý olabilir yatýrým tavsiyesi deðildir.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gün içi trend desteginin oldugu kanal dibine sarkip tekrar kapanisi kanal icinde yapti bu olumlu. fikrinize katiliyorum son gorunumde su sekilde gunlukte.. ayrica sen Pilli bebek pilocuk joker75 in muhtemel ruh ikizisin hadi çöplugune git sallamalarinizi avodda devam ettirin burasi fazla size hee atar tutar yilda 1 tutturursanizda birsey bildim sanmayin daha dun 2-3 liradan once satmiyordunuz hayrola biranda 0.80 - 1.00 liralari söz eder olmustunuz insanlarinda algi yaratiyorsunuz bosuna debelenip durmayin beceremiyorsunuz birakin bu yorum isini...![]()
Bütün beyazeþya & piþirici cihaz üreten firmalar kar rekorlarý kýrdý. Bu arkadaþlar ne yapmýþ merak ediyorum. Yan gelip yatmýþlarmý 12 ay boyunca. Hasýlat artmýþ , esas faliyet karý duþmuþ, dip toplamda ise ZARARR. Üretimin çok verimsiz olduðu çok belli. TV li davlumbaz çýkarmýþlar, ulan kim ne yapsýn tv li davlumbazý. sen adam gibi rekabet edebilir ürünler çýkarsana. salaklýðýn son noktasý
Yer Ýmleri