Kaðýt dar boðaza girdi. Bilanco bekliyor. Teknik uyumsuzluk olmasa da spek amcamýzý iyi tanýdýðýmýz için ters ve sert hareketler beklenebilir. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ters yapsa yukarý da
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Valla 1.57 58 teknik destek gibi yüklü alýþ koymasý , bilanconun açýklamasýna az zaman kalmasý, 10 yýldýr tanýdýðýmýz herifler... Bu bilanco birleþme bilançosu deðil. ÖTV indirimi vs. De sanki hesaplara yansýyacak mý ona bile inancým zayýf. Tut ki beklenti altýnda gelse burda durmaz heralde. Mutlaka salar ve 6 aylýk beklenti ye döner . Hesap lari büyük amcalarýn kimse kalmayacak buralarda. Oyuncak ettiler spk da ýzliyor. Ytd
Öðrenilmiþ çaresizlik bize hep kötüsünü düþündürtüyor, ister istemez... Oysa ben umutluyum, þu Endeks 100 hikayesini de mantýklý bulmaya baþladým son günlerde... Yavaþ ve döke döke dolar bazýndaki asýl hedeflerine (daha önce konuþtuðumuz) gideceðini düþünüyorum artýk... Bununla birlikte, bu kaðýttaki olmazsa olmazlardan birisi de sert yukarýdan önce mutlaka anlamsýz bir düþüþ olmasýdýr. Belki de bu düþüç için 3 aylýklar bahane edilir, kim bilir... Bu yýlki bilançolarda bir beklentim yok kendi adýma...Eski dostlarý görmek güzel, forumu da izliyorum bir süredir uzaktan... Mastori Üstad adeta bir sosyal sorumluluk projesini yaþama geçiriyorsa da (sonuna kadar takdir ediyorum) forumun dili düzelmeden, sessizce izlemeyi sürdürmeyi düþünüyorum, en azýndan bir süre daha... Belki de kýsa zamanda þiþirir bizi yeniden ve dertleþiriz yine uzun uzun...Tüm ortaklara bol kazançlar, selamlar, saygýlar... Yatýrým tavsiyesi deðildir...
O üstad buralarda misin? Bizde izlemeyi birakmistik ki iþte alýþkanlýk olmuþ. Gidemiyoruz baþka yere. Bende dediðini kasdediyorum üstad bilanço umudu yok en azýndan 3 aylýk için kanýmca. Dolayýsýyla buralarda fazla oyalandý ve hareketin ivme kazanmasý açýsýndan aþaðý salacaklarýný düþünüyorum. Tabi benim düþüncem bu. Belki 6 aylýk öncesi tekrar ufaktan hareket kazanabilir belki. Çünkü o bilanço birleþme beklentisi içerecek. Yukarý dönerse daha düþük ivmesi olacaktýr. Ytd. Kendi düþüncem yatýrým kararýný herkes kendi alsýn. Malum kazýk yiye yiye belki ögreniriz
Buralardayým Üstadým... Býrakamýyoruz iþte, ilk aþkýmýz bizim de... Yüzde yüz ayný düþünüyorum sizinle... Yukarý gidecekse eðer, anlamsýz bir düþüþ yapmalý bence de... Hayýrlýsý, yaþayýp göreceðiz... Bu kez uzun vadeli ve her düþüþte artýrarak girmeyi hedefliyorum... Bakalým becerebilecek miyiz? Küçük bir giriþ yaptýk, hayýrlýsý bakalým... Hele þu þampiyonluk iþi bi' netleþsin, mayýs temettüleri daðýtýlsýn, 3 aylýklar açýklansýn daha fazla konsantre olacaðým, ilk aþkýma... Selamlar, saygýlar yeniden... Eski dostlarý görmek gerçekten güzel...Yatýrým ta siyesi deðildir...
Þampiyonluk iþi nedir üstad bizim tahta üst lige mi çýkýyor)
Yer Ýmleri