Sevgili Üstad, bu takaslar neredeyse ayný deðil mi eski, görece hareketsiz dönemle?.. Yapý Kredi, A1 Capital yeni... Ak, Gedik, Þeker,Vakýf ve Ziraat pozisyon artýrmýþ, Tacirler nerdeyse sýfýrlamýþ, Halk'da da azalma olmuþ (Mr Joker bir miktar pozisyon azaltmýþ... Benim küsürat sayýlabilecek kýsým da var tabii)... Citi eskisi gibidir kesin, çýkar kokusu yakýnda... Sizin ve diðer ortaklarýn yorumunu merak ediyorum ben... Selamlar, saygýlar, bol kazançlar... Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Sayýn Cefaks'tan takas isteyebiliyoruz, daha önce de söylediðim gibi... Saðolsun, varolsun... Bunun için mesajlarýnýn altýndaki linkin baðlý olduða topiðe girip, mesaj atmak gerekiyor, sadece... Ýyi hafta sonlarý...
Köþeme çekildim sessiz sessiz bekliyorum forumuda fazla okumamaya calisiyorum kiþiþel yorumlarý görmezden gelip gercekten tecrubeli abilerimizin kardeslerimizin yorumlarina bakiyorum . Forumu okumadigim donemde her girdigim kagitdan kar ile cikarken foruma alisinca zarar ustune zarar ettim cunku yorumlar cok etliyor insani bunu fark ettim ve artik fazla bakmiyorum . Banvitde 6.67 den girip 10.40 dan satinca tüm zarari telafi edip kara gecmistim . Burda zarardayim maliyet 1.87 ne kisaciyim ne uzuncu kara ne zaman gecerde o zaman satmayi dusunuyorum . Dusersede saglik olsun 9 bin civarinda lot var elimde .
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Haftalýk alan satanlar.
![]()
bedelli vercekmiþ bilgisi olan varmý borsa gündemde okudum trýh nezaman olur
Bedelliden bir cacik olmaz bedelsiz verse tutariz ekleriz biseyler yapariz
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri