Çocuklukta yaþanan travmalarýn izlerini silmek mümkün deðilmiþ, araþtýrmalara göre, hem de ne yapýlýrsa yapýlsýn... Özellikle de yoksulluðun... Belki de bu yüzden, hatta yalnýzca sýrf bu yüzden insanlýk, yoksulluðun önüne geçmelidir, geçmeyi bilmelidir, önlemelidir. Her ne kadar çocukluk çaðýnda geçmemiþ ise de, Silvýrla son dansým (darýsý 2.xlerde yakalananlarýn baþýna), son travmam, bu kez, stratejilerimi derinden etkilemiþ görünüyor. Ben al, ekle biriktir diyorum, amigdalam:- Iýhh!. asla olmaz!.. Az az al, karý görünce kaç, sonra hevesin geçene kadar tekrarla bu zararsýz hareketi diyor... Ben de istemesem de onun sözünü dinliyorum bugünlerde... Artýk bu kez farklý olduðunu biliyorum, Þelale Haným'ýn olmadýðýný da görüyorum, ama nafile!.. En azýndan, hani þu tutunurmuþ gibi göründüðü 1.50-1.60 bandýnýn akibeti net olarak ortaya çýkana kadar... Orta vadede beklentilerim iyi, ancak hareketin sürecini, 1.9x-2.xlerde trene son vagondan binen ortaklarýmýzýn sayýsý belirleyecek, son tahlilde... Onlarý uygun yerlerden dökmeden çok ama çok zor... Bakalým þu 1.5x ile yeni dostlarýmýzýn sinir sistemleri ne kadar saðlam...Bol kazançlar, selamlar, saygýlar...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Ben o trene aon vagondam binenlerdenim zarar buyuk. Bu kagidi unuttum gitti hayatta zararina satmiycam.yokmus gibi davraniyorum suan kendisine😊
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok gibi yapýyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu bir bayrak yarýþý adeta... Yaklaþýk üç yýl önce de biz binmiþtik, Mastori üstadým iyi bilir... Sýkýntý yok, yani!.. Ölü taklidi yapmak ise en güzel çözümdür... Þansýnýz bol, Allah yardýmcýnýz olsun... Selamlar, saygýlar...
Nelerini görmedik bu tahtanýn. Ama ben suna takýldým benim zamaným bol sýkýntý yok spek düþünsün bu kaðýda sökmez. Eðer 2012 lerde zararýna cikmasaydim 5 sene bekleyecekmiþim. Dikkatli olmakta fayda var. Ýnatlaþýlacak tahta deðil. Benden söylemesi
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.54 kapanýþla beraber geçmiþ olsun.. yarýn 1.60 üzerine atmazsa stoplarým
selamlar,
1.52 yaktý, stop seviyesi 1.48 mi . 1.54 kýsa vadeli stop muydu , üstadlarýmýz yorumlarsa sevinirim.
Yer Ýmleri