Bir kağıdın yukarı gitmesi için hikayesi olması gerekmiyor ise aşağı gelmesi için de sebebi yoktur hele ki bu lanet tahta. Sanırım herkes yukarı hareket başladığında veya aşağı hareket başladığında aşağı yukarı hedefi öngörüyordur. Fakat döneceği yeri kimse bilmiyor işte. Artık bu saatten sonra önceki çanak 1.5 hedefte tutundu tutundu yoksa zaten geleceği yer belli 1.1 1.2 arası. Bundan zerre şüphem yok. Bu spk onayı verildigine göre olası sikayetlere karşı fiyat onay sürecinde oldukça yüksekti. Beklenti gerçekleşti. Joker e katılıyorum bilanço tirt gelecek. Hem de en az 4 5 dönem. Bunu zaten bekliyorum. Seans içi tepkileri forumda yorumlayalim istedim fakat kimse bişey demiyor. Adamlar işlemlere hakim aracı kurumlardan sonuca varmak imkansız . Zararda olanlar tahtayı bilmiyor. Kafamda sadece 1 tane soru kaldı onu şimdi yazmıyorum. Kademeleri boştu bugün çakma sünnetli Citi görüntüye devam ediyor. Bu grafiği çok yerde paylaşıyorlar sanki flama her zaman tutacak gibi. Beklenti yaratıyor bu herifler asla herkesin beklediğini yapmadı. Dikkatli olmak lazım ytd
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri