Gelme sartlarim sunlar 1. Avod birlesme haberi gelicek
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelme sartlarim sunlar 1. Avod birlesme haberi gelicek
2 tavan olucak ve butun mallari cakicam 3 silver 1.60 altinda olucak
Þubat 30 gibi o zaman biraz gec
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla olmaz olmaz deme sana tiyo bu sartlar olusursa bilki ordayim.ytd
Silvr 1.6 altýna inmesi sürpriz deðil ki. Ben 1.55 bekliyorum. Hatta tutunamaz ise 1.4x li rakamlar bile olabilir. Ama avod izlediðim ve arastirdigim kadarýyla bizimkinden daha fazla patron odaklý tahta. Bu ortamda gitmemesi zamaný gelmemesi bence. Ama sen bayadir ordasýn daha iyi bilirsin.
Kendime Yazýlar 1(Mahfi Eðilmez'in kulaklarý çýnlasýn)
Nedense, bana 1.22-0.8x hareketini anýmsatýyor bu günler, bazen... Hatta dejavu seviyesinde neredeyse! O zaman da 1,21 havuzun dibiydi ( daha doðrusu biz öyle sanýyorduk) Sonra 3 aylýk da zarar açýkladý ve rüya bitti... Birden tepetaklak oldu kaðýt ne olduðunu bile anlayamadan... Küüüt! Önce 1.00, sonra da ver elini 0.8xler... Taa ki Joker heybeyi dolduruncaya ve Deniz'deki al-satçýnýn elindeki yüklü mal düþürülünceye kadar... Tarih, bugünün anahtarýný elinde tutar, yeniden ve tekrar tekrar vaka analizi yapmak gerekir, bugünü iyi anlayabilmek için. O puslu günler tarih oldu artýk ve Þelale Haným da eli kanlý tarihin kirli sayfalarýndaki yerini çoktan aldý. Þimdilerde de 1.57-58'in altý olmayacakmýþ gibi geliyor. Ya, zarar açýklar da benzer bir hareketi yaþarsak ikinci kez!.. Yoksa gereksiz bir evham mý bu, ya da ne bileyim öðrenilmiþ çaresizliðimiz yeniden mi gün yüzüne çýkýyor!.. Yok, Yok, rahat ol!.. Kaðýt hala çok ucuz, 1.62 de Çin Seddi gibi duruyor maþallah!.. Ýþ Yatýrým da malý hamuduyla yutmuþ, zaten... Yok, yok kedidir o kedi!.. O zaman trade silahýyla eklemeye devam... Yine de paranoyanýn rüzgarýna kapýlmqmýzýn arkamýzda birilerinin olmayacaðý anlamýna gelmediðini de unutmayalým, bakalým... Bol kazançlar... Yatýrým tavsiyesi deðildir....
Nedense üstad bu iþ yatýrým ve deniz bilanço öncesi mal aldýlar mý sonu hep hüsran oldu son 6 7 yýldýr. Ben açýkçasý bu saatten sonra olabilecek hareketin sýnýrlý olma ihtimalini yüksek görüyorum. Dönemsel olarak yaz ayýnda pek çýkmýyor. 2010 senesinde eylül ocak arasý yukarý gitti. Onun dýþýnda hep ocak Mayýs arasý hareket yaptý. Yukarý yönde tek kademe mal yaðýyor. Endeks en ufak satýþ yese mal karsilamamak için kendi basýyor. Demekki düzeltme olsa alttan deneyecek. Benim artýk 6 aylýk bilançodan umudum da kalmadý. Geçen sene 4.2 açýkladý. Bu sene 2.350+KDV marka kullaným geldi. Artý ÖTV indirimi yapýldý. Diðer þirket silver ankastre silverline kadar biraz altý kar açýklayan bir þirket. 500 bin ortak satýþý 1.74 civarý yapýldý. Alýcý yoktu bu mal yüksek hacimli gibi gosterilip piyasaya bence oyun kurmak için çýkarýldý. Demekki istenen mal hala gelmedi. Ben açýkçasý 1.9 kâra %10 gidince çýktým . Bu da zaten feyk ti. 1.83 itibariyle 2.15 arasý kimlere çaktýlar acep. Tabi kaðýdý kimse tanýmýyor. 9.6 kar açýkladý 2014 te 1.4 ü zor gördü. Patron memnun enayi bol nasýlsa mali yukardan çakýyor millete taþýtýyor 6 ay 1 sene sýkýlan çýkýyor ordan 1 milyon mal alýp yüzde 50 hareket verip çýkýyor. Altta alým miktarý azalýr sýðlaþýrsa satýn çýkýn bilin ki o vakit dolmuþtur. Yukarýda gidecekse geçen seferki gibi kimse alýp satamadan fiyati ilk önce belli miktar yukarý çekip (nedir iþte tuvalet molasý veya kapalý bölüm vs) döserler. He hâlâ akillanmamislar midir? Sanmýyorum
Ama su kesin kaðýtla ilgili bir süreç var. Nakýþ gibi iþleniyor. Tire kristal bakab vs örnekleri göz önünde duruyor. Ben olsam baþka spekle çalýþýrým bu saatten sonra ezberletti. Ytd
Yüksek lisans dersi gibi olmuþ üstadým, elinize dilinize saðlýk. Gözden kaçýrdýðým bir hususu çok yerinde anýmsattýnýz... Dönemsellik... Yapacaksa da hareketini hep mayýsa yakýn yapmýþtýr, bu tahta, ezberletti artýk... Sonra beklet, taþýt, çýldýrtma, sattýr, ucuzdan yerine koy! Doða kanunu gibi deðiþmiyor bu sarmal!. Ben de bu kez yeni tepenin 2.15üstünde olacaðýný düþünüyorum, Joker dostumuz gibi... Ama bu yaz deðil geçmiþi, tarihi sarmalý göz önüne alýrsak... Ama ben, yine de bu 107 bin endeksin hatýrýna gecikmiþ bir yukarý daha bekliyorum... Hani hep yapar ya, kaðýtlar tamamlar yükseliþi düþmeye yüz tutarken bu bi'hýzla týrmanýr, sonra da aldýðý yolun fazlasýný döner... Ýþte öyle bir þey! Neyse, hayýrlýsý artýk! Ýyi hafta sonlarý! Hele bir Joker de gelsin de bakarýz sonrasýna... 😊 Hoþ!. Avod da zor tavan olur ya neyse! Yatýrým tavsiyesi deðildir!..
Yer Ýmleri