Davadan dolayý kimse almaz onu
Zarrap ilgili deðil konu
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davadan dolayý kimse almaz onu
Zarrap ilgili deðil konu
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
usd/ars 33,401 %6,25
coþtu arjantin
ÇARÞI BAÞTAN BAÞA....
Artýk salt para politikasý haricindeki detaylarýn çok kýsa vadede etkisi olmaz bence. Þu anda bir yangýn var buna köpükle müdahale etmek lazým. 1000 baz puan arttýracaksýn bir afallayacaklar ne oluyor diyecekler, sonra bir 1000 baz puan daha vereceksin küsküyü çil yavrusu gibi daðýlacaklar.
Necmettin BATIRel anýsýna....
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bugün, tam da bu sebeple HSBC'de hesap ve internet bankacýlýðý açtým. Banka kartý hemen verilmiyor. EFT ve havale için en az 3 fatura talimatý istediler. Türkiye'den çýkma olayýný bilmiyorum. Ayrýca dolar dýþýnda gram altýn yerine ons cinsinden altýn alýnabiliyormuþ, daha denemedim.
Burganbank'ýn 3 para birimli hesabýna rakip var mý?
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Ya ne planmýþ dostum ya, adamlar kaç senedir baþta, kazanmaktan ümitleri mi yokmuþta planý açýklamak aylar sürüyor, o kadar beklemeye dað fare doðurmasa bari..
6 dan bari 5,5a gelir mi diye ümit ettik yine aldý baþýný gitti, 1000 bp artýrsa, abd ile el sýkýþsa 5,5 u görür mü deriz artýk ancak
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
---------------------
HALASKAR GAZÝ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK den utanarak,sýkýlarak ifade ediyorum...
Kendisini hayýrla minnetle þükranla anýyorum....
Bu millet GDO lu....
Genetigi degiþtirildi...
Din afyonuyla uyuþturuldu...
Makarnaya kömüre oyunu (namusunu) sattý....
Ýþ birlikcilerin oyununa senin Önderliginde gelmeyenlerin, torunlarý ucuza gitti...
Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
Yer Ýmleri