En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yahu 4 TL de ayni seydi 5 TL de ayni sey 6 da ayni sey 7 tl de oldu
Adamlarin umurunda degil (Bu da gecer yahu)
Onlem alacak olan bugune kadar coktan yapardi
TUIK E gore bir onceki aya gore gida ve alkolsuz urunlerde fiyat artisi %0.06
Evet yanlis degil %0.06
Bu adamlar surekli bir seyler yapacagiz diye diye nisandan beri geciriyorlar.
TCMB den 4 ya da 5 puan artýþ bekliyorum. Stopaj avantajý da %2 civarý. Faizlerin yavaþ yavaþ %35-40 civarýna çýkýp burada durulmasý teknik olarak beklentim.
Piyasa ile inatlaþýlmaz...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Arkadaþlar selam enparadan usd transfer eden oldumu acaba kac gunde geçiyor masraf nedir acaba 30+ kacusd oluyor genelde burgan bank mt mesaj attý 32 gun 22,50 diye 200k için bugun oran donusu olan oldumu acaba teþekkürler.
Piyasa öyle ya da böyle faizi arttýrýr.
Öte yandan þuan olanlar bana bir ara hýzla dolar 5’e giderken comerzbank durdurulmazsa 6 olur açýklamasýný yaptýðý ve ilk baþta zaman kazanmak için tcmb’nin Açýklama yapýp sonra acil ppk gerçekleþtirdiði günleri anýmsatýyor.
Dolar 6.61, somut adýmlar inandýrýcý iþler yapýlmaz ise alýr baþýný gider.
En az 500 baz bekliyorum. Reis Baþkan devreye girerse 300-400. Olmasý gereken piyasanýn ilerisine geçip 800-1000 baz puan ile acil bütün kalemler ile tasarruf tedbirleri.
Piyasaya bir dönem küçülüp toparlanacaðým mesajý verilmeli.
Þöyle örneklendireyim;
Türkiye bir firma gibi, çok borcu var. Deðiþken maliyetleri iþçi. 100 iþçi ile üretim yap aylýk borcun 100000₺ iþçiye ödediðin para 2000₺ 55 iþçi çýkarýp küçülmezse firma crash yakýn.
Yer Ýmleri