Google cezasýna Trump'tan gözdaðý
AB`nin Google`a 4,3 milyar euro para cezasý vermesi ardýndan ABD Baþkaný Trump`tan adeta gözdaðý niteliðinde bir yanýt geldi
http://www.fortuneturkey.com/google-...gozdagi--54560
Google cezasýna Trump'tan gözdaðý
AB`nin Google`a 4,3 milyar euro para cezasý vermesi ardýndan ABD Baþkaný Trump`tan adeta gözdaðý niteliðinde bir yanýt geldi
http://www.fortuneturkey.com/google-...gozdagi--54560
Ben de bir kac soru sorayim.
1. HSBC ile calisan var mi?
2. Burada premier olanin yurtdisinda avantaji olur mu?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Banka faizlerinde bir artýþ beklentisi yok herhalde çoðunluk 32 ve üzeri baðlamýþ görünüyor, ben de öyle yaptým, salý günü bir artýþ olacaðýný beklemiyorum zaten olsa da mevduat faizlerine gecikmeli olarak yansýyor.
Uluslararasý kredi derecelendirme kuruluþu Fitch Ratings, 13 Temmuz'da Türkiye'nin yabancý para cinsinden kredi notunu BB'ye indirmesinin ardýndan 11 Türk þirketinin notlarýný da gözden geçirdi. Bu þirketlerden Tüpraþ'ýn (Türkiye Petrol Rafinerileri A.Þ.) notunun düþtüðü öðrenildi.
Dünya gazetesinin aktardýðýna göre, Fitch'in Türkiye'nin notunun indirilmesine baðlý olarak notlarýný gözden geçirdiði þirketler arasýnda Coca-Cola Ýçecek, Emlak Konut, Baþkent Elektrik Daðýtým, Enerjisa Enerji, Arçelik, Migros, Rönesans Gayrimenkul, Türk Telekom, Turkcell Ýletiþim, Turkcell Finansman ve Tüpraþ var.
Notu gözden geçirilen þirketlerden Tüpraþ, Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) yaptýðý açýklamada, Fitch'in Türkiye'nin kredi notuna paralel olarak Þirket'in kredi notunu BBB-‘den BB+'ya düþürüldü ve görünümü 'negatif' olarak belirlendiðini ifade etti.
Kaynak:Dünya Gazetesi
Kocaoðlana bile dalaþýyorlar.Döviz borcundan dolayý olsa gerek.
ÇARÞI BAÞTAN BAÞA....
Son günlerde dolara aldýðýnýz rakamlar nedir arkadaþlar? Var mý deðiþiklikler. 3,5 felan iyimidi?
Dolar faizi 1'in altýnda...Adamlarýn parasý bile dolara karþý 2 yýlda deðer kazandý.Eðer paramý 2 yýl önce moldova leyine çevirseydim þimdi TL bazýnda en az %70 getiri elde etmiþtim...Ukrayna ilgi alanýma girmiyor,moldovada faizler 6-7 civarýnda.Ama bankacýlýk sistemlerine güvenmem.Ülkede herþey rüþvetle dönüyor.Yargý yok.Herþey tek adamýn elinde.Belki bir yerlerden tanýdýk geliyordur...
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
Yer Ýmleri