Milletin kendine ekmek almaya parasý yok,bide zam yapýlmýþ, öneriye bak askýda ekmek tam Levent kircalik olay)
Venus Z10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milletin kendine ekmek almaya parasý yok,bide zam yapýlmýþ, öneriye bak askýda ekmek tam Levent kircalik olay)
Venus Z10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Papaz mapaz hikaye.
Alir misin S400 u?
Yaptirir misin boru hatti onlara?
Verir misin nukleer reaktor ihalelerini ruslara?
Yedirir misin kutur kutur pembe domatisleri hem de ucuz ucuz onlara?
Yaptirir misin bi cogu kadin ve turk erkegi hayrani milyonlarca rus turiste Antalya'da tatil?
Sorun her turlu ruslara yakinlasmamizdan,
90 larda sex devrimini ruslara yaptirmis olmamizdandir.
Bu yakinlasmayi kiskandi Tiramp
Bunun bir bedeli olacaktir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
papaz mýdýr ne halttýr zaten herifi almýslar ev hapsine 1 sonraki adým serbest býrakma olackken trampetin kasýntýsý ?? gitmis çin baskaný ve putin ile 2 li gorusmelerin yapýldýgý gunu secmisniye birkacgun once veya sonra degil...dunyanýn buyuk abisi abd sanki cocuk azarlýyor tehdit ediyor..sen gelecekte parcalanacaksýn once kendi icine bak trampet efendi ...daha 2 yýl once bok yoluna gidiyordu ulken zenci ayaklanmasýyla ...abd de yasayan birkac arkadasým var demelerrine gore cesitli eyaletler ayrýlmak icin ugyun zamaný kolluyor .....dunyayý karýstýmaya calýsacagýna kendi ulkene bak tampet efendi .
Papaz100(bist100) bakalým nasýl açacak
ÇARÞI BAÞTAN BAÞA....
Bos verin papazi mapazi.
Alin lokum faizi yatin asagi.
Uzun vadede TL dolari dover.
Cok uzun vadede bist iyi hisse almak sarti ile hepsini dover.
Siz nerede rahat ediyorsaniz orada durun.
Dolar biriktiriyorsaniz CDS ler topuklayinca eurobonda aktarin bi kismini.
Dalganiza bakin.
Syg,
Þimdi baktým aslýnda papazýn etkisi 1 kuruþ...Brezilya Real de dün 1.5 düþmüþ bizimkide 1.7 düþtü ...su an geliþmekte olanlarda TL ve Real birbirini takip ediyo...neyse yarýn mangal keyfi yine tavuk but 9 TL ama bunun maliyeti düþünülmez...gerçi ben aylar önce kesimhane den 4.75 den dondurucuya stokladigim butlari yiyorum halayumurta koli 15 TL o isi bozuyor yaz zammý....bu arda bu hafta beni beyagi bi MT ler aradý para getirin diye ama verdikleri oranlar burda paylaþýlanlar la ayný ...hayýrdýr bayram deðil seyran deðil bilanço sezonu deðil bu MT ler ne iþ oranlar mi yükselecek yoksa para toplamaya çalýþýyorlar þimdiden ..hadi iyi hafta sonlarý.
Yer Ýmleri