1 gram mantýk yok borsada, para kazanmak þans iþi
bunu herkes için düþünürseniz güzel, kendiniz için düþünürseniz kötü.. mesela siz %25 alýn , baþkasý %25 alýnca rahatsýzlýk istiyorsanýz bir problem var demektir, dahasý sizden çok faiz alana, konuttan kazanana batsýn, ölsün diyorsanýz o da kötü..
herþey niyettir, zihniyettir..
size fakir muamelesi yapan kiþinin zihniyeti bozuktur, alet olmayýn ruhununuzu bozmayýn , zira bozarsanýz sizde onlar gibi olursunuz.
sevgiler.
cocukluk arkadasým var organize sanayi bolgesinde ottomotiv tamponu ve ve ic aksam malzemeleri ureten fabrikasý vardý ...4 ay once gittigimde 16 iscisi vardý simdi 9 iscisi var boyle giderse kapýya kilit vuracagým diyor ..dolarla mal alýyor adam diyelim 4.80 den aldý musteriye o fiyattan veriyor ama teslim edesiye dolar oluyor 5.10 ...4.80 den musteri kaybetmemek icin malý teslim ediyor ..30 kurus zarar yazýyor ...daha gecen gun 20 000 araclýk filo sirketi battý ....bir yere oturup yemek yiyorum herkes elinde telefon birbirine abi dolar su olmus dolar bu olmus diyor ...ama kimse faiz su olmus demiyor...insanlarýn gunluk hayatýný faiz degil dolar belirliyor bu ulkede ...bunu ben biliyorum sade vatandas olarak ama devleti yonetenler anlamýyor býrturlu .
Yer Ýmleri