Þöyle bir 30 sayfa geriye gýdým okuyayým dedim yeni yeni kiþiler nickler hayýrdýr parti mi var bizim forumda. Siyah fonlu site gibi buranýn da tadi kalmamýþ ...oroda dakkada 70-80 mesaj atýlýyor ..burada oraya dönmeye baþlamýþ ...hadi rastgele.
Þöyle bir 30 sayfa geriye gýdým okuyayým dedim yeni yeni kiþiler nickler hayýrdýr parti mi var bizim forumda. Siyah fonlu site gibi buranýn da tadi kalmamýþ ...oroda dakkada 70-80 mesaj atýlýyor ..burada oraya dönmeye baþlamýþ ...hadi rastgele.
6.10 dan 15k lýk aldým
yatýrým tavsiyesi deðildir
Meydanlardaki söylemlere bakarsak A ve B olmaz diye düþünüyorum. C de yakýn vadede olmayacak herhalde en azýndan öyle dendi. Þu anda en olasý ihtimal D. Baktýlar umduklarý gibi olmadý o zaman C. Ben %10-%25 arasý fiziksel döviz tutacaðým ne zaman ne olacaðý hiç belli olmaz bu ülkede. Venezuela olmaz deyip duruyoruz da bile bile lades olmasýn biz yine kendimizi saðlama alalým.
Dolar düþecek,
dolar öldü,
ama bugün deðil
![]()
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
baþýmýzdakiler ne zaman giderler,
yerine iþ bilenler gelir
saçma sapan konuþan kimse kalmaz
dýþ borçu azaltýrsýn
o zaman ülke içi iç sebepler ortadan kalkar,
dýþ sebepler ise
fed faiz artýþýný bitirir
dünya da ki ticaret baþka ödeme araçlarýna yönelir...
iþte o zaman
haa bir de TR çok zengin petrol ve doðalgaz yataklarý bulunur,
yýlda 100milyar usd dýþarýya ihraç yaparýz,
manyak zenginleriz
parayý sokacak ve harcayacak yer bulumayýz
ama bu fantezi
![]()
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Yer Ýmleri