https://m.borsagundem.com/haber/rta-...zaladi/1488056
Selec te böyle bir anlaþma yapabilir mi
Yada bu kitlerin daðýtýmýný yapabilir mi
Ýþte kritik soru bu?
Haftaya belli olur
Olursa tadýndan yenmez
Ytd
Þirketin 2018 de 39.7 mio TL; 2019 da da 45.05 mio TL akaryakýt gideri olmuþ.
Benzin fiyatlarýndan heralde ilk çeyrekte 1-2 mio tl azalmýþtýr.
Bi dip dalgasý daha gelmez inþallah;biraz uykularýmýzý kaçýrýr. Yoksa güzel hisse.
Ýþte insan hep en düþün ; en güzel fiyattan almak istiyor ama olmuyor :/
Doðru bir yorum olmamýþ. Selec ilaç depoculuðu yapan ve bunlarý daðýtan bir þirket. Depolarýn kar marjý da devlet tarafýndan belirleniyor ve çok sýnýrlý. Bahsettiðiniz þirketlerin kar marjlarý ve özsermaye karlýlýðý yüksek olduðu için PD/DD oranlarý ayný olmaz.
Ýlaç fiyatlarýna her yýlýn Þubat ayýnda zam yapýlýyor ve Selec stoktaki maldan dolayý ilk çeyrek iyi kar açýklýyordu ama bu sene düþük zam geldiði için stoktan fazla kar edemeyecek.
Son olarak virüs etkisinden dolayý kronik hastalar hariç ilaç tüketiminin ciddi oranda düþtüðünü düþünüyorum. Çünkü kimse hastanelere gitmiyor. Selec normal bir saðlýk sektörü hissesi deðil ve ben mevcut durumda avantajlý olduðunu düþünmüyorum.
Euro kuru bu þekilde giderse ve devlet ilaç fiyatlarýna ayný oranda zam yaparsa 2021 iyi olabilir.
Güzel bir açýklama olmuþ. Dediklerinizden yaptýðým çýkarýma göre diðer toptan perakende iþletmelerinde serbest piyasa varken Selec in durumu tamamen devlet kontrolünde olmasý bir nevi narh sistemi olmasý bu sektör ortalamalarýna girmesini engelliyor. Haklýsýnýz. GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.bundlehaber.com/detay/b9...69e9b2c302?l=1
Hazýr olun daðýtýlacak bir dünya aþý gelecek. Bunu ülkemizde yapsa yapsa selec yapar ciddi ve kurumsal bir firma gerek. AstraZeneca firmasý yapar demiþ Ýngilizler bu firma Türkiyede de faaliyet gösteriyor diye biliyorum.
Ne günlere kaldýk ey Gâzi Hünkâr, Katýr mühürdâr oldu, eþek defterdâr!
Strabon usta daðýtým tamam kabül baþka bir konuya deyineyim , aþý 1 yýldan önce çýkmaz en erken ocak dedi tüm bilim adamlarý ee þimdi haziran deyince acaba demeyecek mi bilim insanlarý bu virüs laboratuar yapýmý mýydý ?
O konu baþka birþey þahsi fikrim evet yapýldý; kim yaptý yaptýrdý bilemem ama benim düþüncem yapýldý. Ýngiliz prens charles 71 yaþýnda ve baþbakan johnson maþallah direk yoðun bakýmdan yürüyerek çýktýlar. Aþýyý haziranda piyasaya süreceklermiþ borsa bununla ilgileniyor geriye kalanlar sohbet iþte.![]()
Ne günlere kaldýk ey Gâzi Hünkâr, Katýr mühürdâr oldu, eþek defterdâr!
Yer Ýmleri