Blanço ne zaman gelecek bilen varmı
Biz sattıktan sonra🥀
Bende biraz sattim. Bilanço iyi gelse de bunlar kanemici neyse zarari versin giderizz
Günaydın.Deva tahtasında bayram var gönüllerince olsun.Bizde Ecz.ilac iyi bilanço getirsin diye dua edelim.(döviz artışı ve Corona dolayisiyle tıbbi malzeme satışı nedeni ile hele gecenseneki 3 aylığa göre katbekat gelmesi lazım) o zaman Selec e yeşil ışık yanar...Nede olsa kendi değerini bilemeyen su zor günlerde kasasında 1 milyar tutan firma.Ustelik krizde tezgahı açık olan krizden sonrada cirosu katlanacak bir firma...Birçok kağıt 15/20 aralığına demir atmisken 7 lerde durmaya çalışan bilançosu onlardanda güzel bir firma... KISMET.,
Şirket kar etse neye yarar. Yatırımcı dostu değiller. Şu dönemde bu kadar düşecek ne var. Nereden alırsan al zarar yazıyorsun. Ayıptır.
Merakım sukı 3gun 4gun tavan giden kağıtlar bundan iyimi? Bence değil...Her akşamın bir sabahı vardır diyelim.
Deva'nın müthiş kar'ından sonra Eczacı ve Selec'de de iyi bir kar bekliyorum.Yılsonuna kadar çıkış sürer diye düşünüyorum.Tabi ki sadece tahmin...
Yer İmleri