Ýki ihtimal var spekin elinde mal bitti onun için günü tradeyle dolduruyor. Yada tam bir düzeltme yaptý yeniden oyuna baþlýyor..
Dua edelimde ikincisi olsun. Yoksa kötü olur.
Reel amaç ne diyorsunuz.. reel amaç ilaç daðýtmak. Corona ile direkt ilgisi varmý bilmem ama dolaylý olarak ek gereksinimler olarak olur.
Spekin dediði olur deyince sözde gerçek yatýrýmcýlar ki sizde dahilsiniz galiba bana tepki gösteriliyor. Buyurun iþte olay gözümüzün önünde..
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Ne aþýsý ya..þu an PANDEMÝ yaþanýyor hertürlü ilacýn rgereksimi var..firma daðýtým yapýyor öyle böyle bilanço beklentisi var aþýya odaklanmak akýl iþi deði ..
Olursa da bonus olur o ayrý..þerefli sipek bunu kullanýyor
Ýþte her türlü spek ve onunla birlikte hareket edebilenler kazanýyor. Evet yapacagýný yapmýþ yine yüksek bir yerdede tutuyor. Niye, yüksek fiyatta doldur boþalt yapmak için.
Ayný olay benzer çoðu kaðýtta var. Mesela ben Burva yý hiç satmasaydým rtalb dý, sarky dý selec ti küllü büyük zarar etmezdim. !
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Zaten yýllýkta 3 kattan daha az giden bir hisse yok. Borsa da beklenti satýn alýnýr. Ýnþallah selek bu aþý olayýnda hakkýný alýr. Bu ortamda yýllýk sermayesi kadar kar ediyor. Bu fiyatlarýn fazlasýný zaten hak ediyor. Birde aþý beklentisi var. Bu benim þahsi fikrim. K.Y.T.D.
Yer Ýmleri