Ýkisi de ayný sektörde, deva gidiyor, üstelik bizimkisi her ilacý daðýtýyor da ona neden eþlik etmiyor, hatta ilaççý bile olmayan bir eczacýya eþlik ediyor diyordum.... deva bilançosu açýkladý herþeyi...tek umudum citi alýþlarý...bakalým...pasta paylaþabilecek olan var mý?
Ýyi hafta sonlarý, umarým pzt 300 üzeri bir karla baþlarýz...benim tahminim lakin 170 -200 civarý..
diðer tahminleri de görmek isterim)
Deva'dan müthiþ kar ! Üç aylýk 168 milyon.Geçen yýl zannedersem 64 milyon idi.Þirketin 12 aylýk (yýllýk kar'ý) 286 milyon olmuþtu. Þirket önümüzdeki 6 aylýkta ,geçen senenin kar'ýný geçecek gibi görünüyor.P.tesi tavan ile açýlýr...Eczacý ve Selec de büyük bir ihtimalle yüksek kar açýklayacaklar gibi...Bizim kaðýt da iyi bir çýkýþ yapar artýk...Satmak isteyenlere benden tavsiye 3 aylýk bilançoyu beklemeleri.Tabi ki bu benim tahminin ...
Blanço ne zaman gelecek bilen varmý
Biz sattýktan sonra🥀
Bende biraz sattim. Bilanço iyi gelse de bunlar kanemici neyse zarari versin giderizz
Günaydýn.Deva tahtasýnda bayram var gönüllerince olsun.Bizde Ecz.ilac iyi bilanço getirsin diye dua edelim.(döviz artýþý ve Corona dolayisiyle týbbi malzeme satýþý nedeni ile hele gecenseneki 3 aylýða göre katbekat gelmesi lazým) o zaman Selec e yeþil ýþýk yanar...Nede olsa kendi deðerini bilemeyen su zor günlerde kasasýnda 1 milyar tutan firma.Ustelik krizde tezgahý açýk olan krizden sonrada cirosu katlanacak bir firma...Birçok kaðýt 15/20 aralýðýna demir atmisken 7 lerde durmaya çalýþan bilançosu onlardanda güzel bir firma... KISMET.,
Yer Ýmleri