Hocam siz satmadiniz mi ?
Aselsandan hatirliyorum sizi iki lafinizdan biri bedelsizdi .....
Ben cok iyi para kazandým oradan ugurlu gelmiþtiniz bana arabama kadar satip hisse almistim sizin uslup yine aynýydý forumda herkes yine sizinle ugrasiyordu :-) yanilmiyorsam kasim aralik 2019 gibiydi ...
Umuyorum orada hersey gonlunuzce olmustur ...
Neyse
Buraya gelirsek hic birsey bilmiyorsaniz f/k ya bakin ondan sonra yorumunuzdan iyi bilanco gelecegini kabul ettiginizi varsayip 5-6 arasina kadar dusecek f/kyi goz onune alip neyin fiyatlanip neyin fiyatlanmadigini izah etmenizi rica ederim .
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben eczacý ilaç ile selçuk eczanýn kýyaslanmasýný bile yanlýþ buluyorum.
Çok sýnýrlý ortak faaliyet alanlarý var. O da ilaç pazarlamasý. Ýlaç iþi eczacýbaþý ilacýn % 10 u civarý. Yani adýnda ilaç kalmýþ, holding gibi.
Ve ilac ýn gönderdiði kar rakamýný baþarýlý ve övgüye deðer bulmuyorum. Zarardan kara geçmiþ diye , iyi demek yetmez. Karýn artmasýnýn sebebi, 2019 da ilk çeyrekte özkaynak yöntemiyle deðerlenen yatýrýmlardan gelen 75 mln zararýn bu yýl olmamasý yüksek kar artýþý gibi duruyor. Ýlac ýn özelliði, hissenin kuvvetli bir spek inin olmasý.
Her neyse konumuz ecz. Ýlaç deðil.
Selçuk ecza muhteþem bir þirket ve organizasyon, çok beðeniyorum ve ileride çok daha güzel fiyatlara gelecek bunu hak ettiðine inanýyorum. Ama sizin söylediðiniz 400 mln kar gelmesi imkansýz. Beklentinizi bu kadar yüksek tutmayýn, olaki siz haklý çýkarsanýz zaten hisse fiyatý deva nýn çýkýþý kadar sert olur.
Þahsen ben önceki gün yani 3. Tavan ýn olduðu gün çok beðendiðim halde 9,5 civarý sattým. Ertesi günü 10,5 da çýktý.
Ama benim satýþ sebebim hedeflediðim 900 mln dolar þirket deðerine yaklaþmasýydý. Çok ta huzurla ve karla sattým.þimdi bilançoyu bekliyorum ve merak ediyorum gerçekten.
Bence, geçen yýlýn bir miktar üzerinde 300 mln civarý gelmesi bile çok güzel bir deðer olur. Çünkü 2. Çeyrekte de baþka sektörler sürünürken selec yine ek karlar getirecek. Yani alýp beklenecek bir þirket.
Tabii son 2 ayda aþaðý ve yukarý yönde çok hareketli olduðu için trade imkaný da verdi. Ama bilhassa dün ekrandaki bazý oyuncular garip bir volatilite yarattýlar.
Bundan faydalanmaya çalýþmak ta bir tercih.
Umarým sizin söylediðiniz 400 gelir, ve önünde saygý ve gýpta ile eðiliriz.
Ama inanýn 300 de çok güzel bir performans olacaktýr.
Ben takip etmeye devam ediyorum, aþaðý sarkarsa alýrým, yukarý devam ederse de alkýþlarým, çünkü hak ediyor.
Usenmeden paylaþtýðýnýz degerli bilgiler icin teþekkür ederim Hepimiz icin hayirlisi olmasi dilegiyle bol kazanclar SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ASELSAN yüzde 100 bedelsiz geldi
16 dan 30 a geldi
Ha ky olmasa silkelese 100 TL de olur 1000 TL de olur.insablara 9 dan aldýklarý mallarý 46 dan sattýlar ve 16 dan korkutup sattirmaya çalýþtýlar ben de satmayin diye uðraþtým
Bu arada bana destek veren de var kýzan da varr
Bak siz kazandým dediniz,
Bu hisseye gelince yazdýklarými görün karar verin 8 üzerinde durmuyor dediðim hafta 723 kapattý yüzde 10
Þimdi de diyorum ki büyük þirketler öyle her gün tavan gitmez
Örnek bim dün prim yaptý ama tavan oldu mu
Borsa da þu var beklenti al gerçek sat
Selçuk ecza yüzde 30 prim yaptý üç tavan
Kalkýp da RTA labaratuvar gibi yüzde 2000 prim yapmaz öyle olsa tavan dan geri salmaz
Herkes bunu beklerken 10.50 den 865 e caktilar hisseyi
Yüzde 20 yapar
Ya bilanço geçen sene kadar gelmezse ne olur düþünün bu bir
Hastaneye gidiþler azaldý kronik hastalar haric ilaç satýþý düþtü
Ama petrol düþtü giderler azalmasý þirkete yaradý
Benim dediðim trade amaçlý
Bir iki sene sonra 15 20 olur mu olur.3 ay sonra da olur mu o da olur salgina baðlý
Kaç defa görmüþümdür güzel haber beklerken hisse uçar beklenti bitince hisse hop geri döner.benim dediðim bu kadar
Herkese bol kazançlar
Yer Ýmleri