Þirketi küçük görenlere sözüm...türkiyede hiçbir zaman üretici kazanmaz...kazanan genelde aracilardir...üretenler kolaysa ilaçlarini kendileri satsin...bu iste basli basina bir is...üreticiler üretsin selec te onlarin sirtindan geçinmeye devam etsin bu iþler böyle...sonuçta ben bilançoya bakarim bilanço ederi hisse fiyatina bakarim...hisse fiyatlamasi üretici diye farkli olmaz buna katilmiyorum....
Mevzumuz konya deðil ama küçük bir bilgi afyon emsal olabilir belki ayný þeyi o yaþadý 170 TL den 2000 TL oldu.ayrica kaç defa daha bedelli bedelsiz verdi her seferinde ikiye uce katladý.sabanci ya geçti inceleme yaparsanýz sevinirim.konumuza dönersek
Gelelim selec e sadece kendi ülkenin hastalarina ilaç tedarik ederken 31 ülkeye daha hizmet vereceksin.ama selec e hiç fayda vermeyecek mi acaba?
Ayrýca ben selec RTA labaratuvar gibi 25 e katlayacak demedim.
Ama dünkü bakan beyin açýklamalarý bugün yarýn prime iþaret ediyor diyorum.
Ytd
2020 yilinda ureten deva ilk ceyrek 160 milyon kar etmis...uretmeyen selec rahat 250 milyon uzeri karla isi bitirir...selec hissesinde çakallar cirit atamiyor yatirimlik bir hisse bu onu az degerli kilmaz...heyecan arayan rtalb takilabilir...asansör gibi çalisiyor bas asagi bas yukari...
Kurmaya kurarsin ama
Elindeki taþýnmazlarý alamazsýn
Altýn yumurtlamaz belki ama altýnýn üzerinde oturuyordur belki de
Altýn demisken Koza Ýpek davetiye iþi yapardý o yýllarda 80 kuruþtu þimdi söylemeye gerek bile yok.
Tofaþ 1 TL idi sonra temettü hariç 30 TL lere çýktý 1 er. TL temettü verdi kaç defa.
1 TL de iken bu hisse 30 TL olacak deseydim millet bu kafayý yemiþ derdi.
Yarýn ola hayrola
Esas konumuz SELEC
Yarýn kim haklý çýkacak bakalým.pazartesi dökülüp
31 ülkeden hiçbir fayda olmaz deyip diyenler mi
Yoksa selec e bir selec daha kazandýrýr diyenler mi
Seans a kaldý 6 saat
Ýzleyip görelim
Ytd
Bak arkadaþým benim mesleðim kitapçýlýk
daðýtým iþlerini iyi bilirim
kitapý yayýnlayan firma kitabý daðýtýcýya ekseriyetle kapak fiyatý üzerinden%50 indirimli minimum 4 ay ödemesiz daðýtýcýya yýkar
daðýtýcýda kitapçýlardan talep geldikçe o kitabý maximum %5 rekabet kýzýþýrsa da o kitabý bir kitabevine ben sokayým diye %1 kar ile bile verir, yaptýðý þey ameleliktir. SEKTÖRDE YAYINCI YAZAR VE KÝTABEVÝ KAZANIR.
Daðýtým firmasýný kurmak içinde öyle aman aman bir sermayeye gerek yok, dað baþýnda koca bir binanýn bodrum katýný kiralayýp, asgari ücrete çalýþacak bir dünya vasýfsýz iþsiz insan var, bir kaç tane de dizel karsan kapalý minibüs aldýðýnda iþ tamam, yayýncýlar ayaðýna gelir, kitaplarýný daðýtman için.
Bu sektörde de üretici firma ile eczacý kazanýr.
Son düzenleme : Nikotin-34; 20-05-2020 saat: 04:11.
Yer Ýmleri