Pandemi süreci hisse daha iyi yerlerde olabilirdi...beceriksiz bir spek var hep bana dedi ne kendi ne biz ky lar kazandi....bekleyecegiz yeni bir aganin hisseyi alip goturmesini...
Pandemi süreci hisse daha iyi yerlerde olabilirdi...beceriksiz bir spek var hep bana dedi ne kendi ne biz ky lar kazandi....bekleyecegiz yeni bir aganin hisseyi alip goturmesini...
RTA tabandan tavana yapýþtý
Millete 10.50 den aldýrýp þimdi burada bekletmek insanlýða sýðmaz
Bari insanlara aldýðý yerden satma fýrsati verin
Küçük yatýrýmcý arkadaþlar daha evvelden yazmýþtým
Burada bana neler söylediler söylediler hep sahitsiniz
Elimde az selec var
Konya çimento
ASELSAN
Petkim
Vb hisselerrde potansiyel var kýsa vadeli
Biraz oralarda vakit gecirmekteyim
Herkese bol kazançlar
Ytd
Selec deyince aklýma eski Fb li, Selçuk Sahin geliyor. Oda selec gibi istikrarsýz bir futbolcuydu. Hayýrlisý görelim bakim yarýn nolacak.
2.pandemi süreci baþladý, bu ilaç ve gýdalarýn tekrar harekete geçmesine sebep olur. bugün dirençleri kýracaðý düþüncesindeyim.9 üzeri 924 940 arasý görülür. ytd.
selec,e girmeden ilk olarak temettüye baktým,her yýl düzenli ödeme yapmýþ, ancak topikte çok sessiz yatýrýmcýsýda çok deðil sanki ,geriye dönük biraz okuyalým bakalým
https://tr.sputniknews.com/amp/dunya...yuyor-uyarisi/
20:06 23.06.2020(Güncellendi 20:08 23.06.2020)
Dünya Saðlýk Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, "Kovid-19 çekip gitmiyor. Aksine, pandemi büyüyor. Vaka ve ölüm sayýsý artmaya devam ediyor" dedi.
Ghebreyesus, Birleþmiþ Milletler (BM) Kamu Hizmeti Günü nedeniyle video konferans yöntemiyle düzenlenen programýn açýlýþýnda konuþtu.
Kamuda görevli saðlýk çalýþanlarýnýn durumuna deðinen*Ghebreyesus, "Saðlýk çalýþanlarýnýn ihtiyacý olduðu þekilde vardiyalar arasýnda*kalacaklarý güvenli bir yer temin ederek ve*fiziksel güvenliklerini saðlayarak*damgalanma, taciz ve saldýrýlara karþý korunmalarýný*saðlamalýyýz" dedi.
—-///
Þu an virüs ün kontrol altýna alýnmamýþ olsa da tedbirli ve kontrollü yayýlmasýný baþarabilen Avrupa kýtasý ve bizim ülkemiz.
Virüs, Abd , Brezilya, Meksika , Afrika da vaka ve ölümlere bakýldýðýnda ,kontrolsüz ve hýzlý yayýldýðýný görüyoruz.
Rusyada da vaka çok olsa da, orda bi kontrol altýna alma çabasý var.
Esas sýkýntý Hindistan. Ölümler vakalar, atipik artýyor. En tehkikesi de bu. Bana göre en öngörülemeyen ülke Hindistan. Þu an virüs açýsýndan en tehlike ülke bence Hindistan ve Afrika kýtasý.
Asya kýtasýnda da 2. Dalga baþlangýcý.
—///
Tahmin ettiðim gibi sporlardan ufak ufak çýkýþlar var. Baþakþehir arayý açarsa, orda ki akýllý para illa ki bi yere yönelecek.
Bugün Eczacý ve Selec iyiydi. Eczacý da ilaç olmasa da vitamin haplarý ilaçlarý distrübütörü, dünyada vitamin hap çýlgýnlýðý var.
Eczacý, Rta, Selec, Deva. 4 nün de ilk çeyrek bikançolarý iyiydi.
2. Çeyrekte de tahmin ve çngörüm bu 4 þirket yine güçlü bilançolar açýklayabilir diye tahminim var.
Haftaya 2. Çeyrek bitiyor.
2. Çeyrek bilançolarý güçlü kar ký gelecek þirket ve sektörleri inceden haftaya fiyatlamaya baþlar borsamýz.
Yatýrým Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri