Viob islemlerimle ilgili hazýrladýðým grafikleri bundan sonra bu topicte arsivleyecem
Viob islemlerimle ilgili hazýrladýðým grafikleri bundan sonra bu topicte arsivleyecem
thyao aylýk
krdmd aylýk
pekm aylýk
Üçüde kamuya ait olmasý sebebiyle birlikte attým grafiklerini.
Üçü de 13 barlýk bir yükseliþ yaþamýþ.Pekm sistemi rahatlatmak adýna öylr bir düþmüþ ki sistemi en dibe getirmiþ.Thyao ve krdmd ise halen zirvede sayýlýrlar.
Ben bunlar düþmeye devam edecekler diyemem ama bir sýkýntý olduðu aþikar ki o da thy kardemir en tepedeler halen.Petkm baþladýðý noktaya geri çekilmiþ.
Eline saðlýk
garan haftalýk
normal þartlarda en diplerde bu da ama NÞA da geçerli bu dediðim.
Eðer endeks genel piyasanýn beklediði gibi 82 leri görecek olursa garanti de dibin dibine gider mi gider.Pazartesiden itibaren piyasa normalleþmez ve bu hafta gördüðü en düþük seviye altýna inecek olursa 52000 nihai hedef olur.ben bunun olma olasýlýðýný zayýf görsem de yukarýdaki senetlerdeki devasa zirvelerde oluþumuz beni tedirgin ediyor.
Bide endeks görüntüsü ve düþüncelerini paylaþýr mýsýn,NÞA ve bu durumu karþýlaþtýrýp,bi yol haritasý çýkarabilecek miyiz?
Hayýrlý olsun. Paylaþýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler. Bu arada kardemir vadeli benim de iþlem yaptýðým bir hisse, baþarýlar.
LG-H990 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu100 aylýk tl
xu100 aylýk usd
Þuan NÞA da tam destek noktasýndayýz.Burada bir sýkýntý yok ki hafta içi de garanti ve endeks grafiklerini paylaþýp destekteyiz demiþ ve artý beklemiþtim perþembe cuma günü ama artýlar pek bir cýlýz kaldý.Bu petkm deki durumu da paylaþýnca tereddüt etmemin nedenini yazacam.
Yer Ýmleri