-

Originally Posted by
rosense
28/03/2018 günlerine denk geldiğinde Fiat SPOT ta 115.000 civarlarında Alttaki Grafiğin kırmızı ortalama üzerinden düştüğü zamana denk geliyor şu an hepimizin malumu 96,000-98,000 civarlarında henüz kırmızı çizgiye kafa atmadı DİRENÇ olarak karşımıza çıkıyor yalnız vadelide çizgi aşılmış durumda hangisini baz almalıyız ?

Rosense
Çizgi ihlali olabilir, kalıcı olacakmı, ona bakmalı
-
ortalamaya üç defa kafa atmış kızdırmasak bari
-

Originally Posted by
KOÇ
Rosense Çizgi ihlali olabilir, kalıcı olacak mı, ona bakmalı
her şey mümkün piyasayı bizler yapmıyoruz sadece öncekilerin durumuna bakıp tahminlerde bulunuoruz her daim yanıltabilirler
-
Bistin artık çıkacağı görülüyor, satıp dipten almak isteyebilirler, Esas ralliyi ondan sonra görecez gibi geliyor bana, papaz bırakılınca.
-

Originally Posted by
hpy
Vadeli türev bir piyasa. Aslolan spot grafigidir her zaman. Yanlış mıyım
bende sizin söylediğiniz gibi duydum bir kaç defa
-

Originally Posted by
KOÇ
Bistin artık çıkacağı görülüyor, satıp dipten almak isteyebilirler, Esas ralliyi ondan sonra görecez gibi geliyor bana, papaz bırakılınca.
-
Bist için sabah yaptığım analiz de 72 000 ler ya da 88200 dibi aşikar .
Peki bitti mi devammi sorusunun cevabı için 100 000 üzerine çıkıp kalıcı olmalı. Yoksa her an yrni bir yıkım ile 72000 ler gelebilir. Bakalardaki isteksizlik benim de moralimi bozan en büyük dert.
-

Originally Posted by
KOÇ
Gelirlerse, hep beraber kovalım
Abi burası genel bir topic değil ki. İsteye istediğini yazmaz az görgüsü bilgisi varsa. Umuyorum öyle bir şeye gerek olmaz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri