-
RHEA Girişim başlığı var mi forumda dün açtım ama göremiyorum hiç bir yerde?
-
Güzel bir zigzag ile Ba yapmıştık 101,5 seviyesine kadar.
Sonra Bb ile düzeltmeye başladık. Şimdi tekrar yukarı yönlendik. Eğer Bb bitti ise soluksuz yukarı devam etmeli.
Bitmedi ise shortçulara biraz nefes aldıracak tek durum bugünkü (ve yarınki) yükselişten sonra 91-93 hattına geri dönüş olur. Eğer bu olursa Bb zigzag ile tamamlanıyor deriz. Sonra Bc ile 101,5 üzerine gideriz.
Yok eğer Bb bittiyse 91-93 hattına gitmeden Bc ile soluksuz 101,5 üzerine çıkarız.
Düşüncem o ki,
LONG AÇAMIYORSAK,
bir süre shorttan kesinlikle uzak durulmalı. Sadece izlemekle geçirmek gerek bu haftayı.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
kamilova
Üstadlar,
Bist 100 grafik olarak baktığımızda 93500 seviyelerinde ciddi bir destek oluşturduğunu görüyoruz. Önümüzdeki kritik direnç ise 100000 bandı.
Ek 20371
Ağırlıklı ortalamalar bu durumdayken uzun soluklu bir hareket (ralli, 3. dalga) pek mümkün görünmüyor. Ama bu 107 lere kadar savrulabilecek bir B dalgasına engel değil tabi ki. Bu olasılığı yaklaşık 1 aydır yazıyorum.
Ya long açılır, dönüş için eller tetikte beklenir, ya da bu hafta pas geçilir ama kesinlikle short açılmaz diye düşünüyorum.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Dün akşam erkenden uyumuşum.Şimdi de mesaiye gitmeden evvel takip eden vardır diye yollayım grafikleri dedim.Sistem yorumu size ait olsun.
-

Originally Posted by
hpy
Dün akşam erkenden uyumuşum.Şimdi de mesaiye gitmeden evvel takip eden vardır diye yollayım grafikleri dedim.Sistem yorumu size ait olsun.
Eline sağlık ağam. Son hareket çok iyi kazandırdı. Çıtırlık longta yaptık dün. Şimdi yatıştayım. Avını bekleyen çöl aslanı gibi yeniden shortlamak için takibe aldım.
-
Göz göre göre yükselen kama (takoz) çekti.

Kısa holardan takozu kıracağını belli etti zaten

Çıtırlık longumuzu da düşeni kırarak verdi dün.
-
Tospa dolar hakkındaki düşüncelerini de yazar mısın?
Benim sistem kamayi kırdı ama bandın içine giremedi bir türlü ve düşen kırmızı hergun biraz daha aşağı iniyor. Oraya takılacağı konusunda şüphelerim vardı ama ilk anda yapsa 6.30 ya da 40 larda gelecekti oraya. Şimdi ise aşağı geldi seviye. Senin görüşün nedir klasik TA ile?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri